Lekićeva partija

DEMOS: Neodgovorne riječi Seade Sadiković

"Smatrajući prirodnim da osobe nezainteresovane za rad u stranci u jednom trenutku je i napuste, što po sebi i ne zaslužuje poseban javni osvrt, takozvano obrazloženje Seade Sadiković o napuštanju DEMOS-a, ipak zahtijevakraći komentar", saopšteno je iz DEMOS-a. 
Objavljeno: 22. 02. 2018 - 16:01 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Iako se radi o osobi koja je rijetko zalazila u prostorije opštinskog odbora u Bijelom Polju, svima je poznato da je Sadikovićeva u DEMOS-u uvijek imala poseban tretman pažnje i uvažavanja", kaže se u reagovanju.

Simptomatično je, kako se dodaje, da i ova ostavka dolazi uoči sjednice Glavnog odbora, na kojima se inače pokreću sva aktuelna pitanja, u formi analiza, kritika, inicijativa, pa konačno i odluka.

"Stvar je gospođe Sadiković da odabere način podnošenja ostavke, pa i onaj za koji se opredijelila – agresivan, nekulturan, optužujući, čak i sa drskim insinuacijama, za koje joj obećavamo nastavak javnog karaktera, u vidu krivično-pravnog epiloga. Naime, pod pretpostavkom da je Seada Sadiković sve saopštila u uračunljivom stanju, može očekivati i tužbu za izrečene grube neistine o finansijskim neregularnostima, koje će imati priliku da dokaže na sudu", zaključuje se u saopštenju.

Komentari: 1

Izborkadrova

22. 02. 2018 - 16:23

Demos da se vrati u građanski tok, istakne Tinu Raičević i radi kao prava patriotska partija!
Novi komentar