Realizovana odluka Glavnog odbora Socijalističke narodne partije o formiranju privremenih opštinskih odbora

Joković „počistio“ Milićeve i Joničine kadrove

Socijalistička narodna partija u potpunosti je realizovala zaključke Glavnog odbora o raspuštanju svih opštinskih odbora i formiranju privremenih odbora, saznaje Pobjeda. Primjenom odluke predsjednik SNP-a Vladimir Joković je ,,počistio“ gotovo sve kadrove Srđana Milića i Snežane Jonice, preuzevši potpuno kontrolu nad cijelom strankom. 
Objavljeno: 23. 02. 2018 - 07:15 Promjenite veličinu teksta: A A A

ODBORI

– Privremeni odbori su formirani u gotovo svim opštinama izuzimajući u Budvi, Beranama, Herceg Novom i Ulcinju.

Takođe su određeni i koordinatori za pojedina područja, odnosno gradove koji su sada potpuno pod kontrolom predsjednika SNP-a – rekao je izvor Pobjede iz vrha SNP-a. Prema tvrdnjama našeg izvora, novi sastavi privremenih odbora i koordinatori su takvi da u tim tijelima nema ljudi koji su bliski Srđanu Miliću i Snežani Jonici, ključnim Jokovićevim oponentima u stranci.

– Za funkciju koordinatora u Baru imenovan je dugogodišnji funkcioner SNP-a Vasilije Lalošević, koji je lojalan Jokoviću. To je znak da je u Baru centrala potpuno preuzela kontrola nad tim odborom. Imenovanje Laloševića je namjera da se potpuno odstrani uticaj Jonice u odboru u Baru. Taj odbor je u potpunosti bio pod njenom kontrolom – saopštio je naš izvor.

U Budvi još nije imenovan privremeni odbor, pa se na njegovom čelu i dalje nalazi Veselin Marković, čovjek koji je lojalan Srđanu Miliću.

– Marković je napravio problem Jokoviću kada je krajem prošle godine raskinuo vladajuću koaliciju u Budvi. Ipak, Marković je kasnije pokazao kooperativnost odlukom da poništi tu odluku, nakon dogovora, pa će se vidjeti njegov dalji status – rekao je naš sagovornik.

Opširnije u Pobjedi

Komentari: 6

Marko

23. 02. 2018 - 09:00

Jokovicu nije dovoljno to sto je pocistio Milica Jonicu i druzinu.Jokovic mora izaci da konkretnim dokazima koje ima o saradnji Miloca Jonice i kumpanije sa DPSom da bi svi opozicioni glasaci mogli znati kako da se postave kad Milica Jonicu ..sretnu na ulici.
Zana

23. 02. 2018 - 10:12

Najpostenije je kada se krene ciscenje iz svog dvorista.
Danko

23. 02. 2018 - 10:13

Ovo je jasan stav SNP-a o tome kakav model politike i rada se očekuje. Niko nema tapiju na svoje mjesto u odboru . Svaka čast i podrška.
Igor

23. 02. 2018 - 12:09

Sto se tice Bijelog Polja OO nije sazvan jos od prije Kongresa, Radosav Nisavic je sveo partiju na 4 potpredsjednika a ujedno i odbornika plus Dragoljub Nedovic. Nije odrzao sastanak sa clanovima OO Jula-Avgusta mjeseca prosle godine. I ima u planu da ne odrzi izbornu Konferenciju nego samo aklamacijom da postavi clanove OO koji nece kritikovati njegov ``RAD`` i koji ce aminovati da iz njegove porodice budu clanovi OIK-a da bi uzimali naknadu. A da on ako je moguce prstom ne mrdne a da bude odbornik ili poslanik to je njegova filozofija!!!
Mira

23. 02. 2018 - 15:00

Misli li taj da ce tako i clanove da preokrene. Valjda oni postoje zbog clanova, a ne zbog jokovica i lalosevica.
Janica Matova Beograd

24. 02. 2018 - 00:28

Ruke sire ............., za junacko pitaju se zdravlje!
Novi komentar