Predsjedništvo DPS odlučilo

Kašćelanu Cetinje, Adžoviću Tuzi

- Kandidat za gradonačelnika prijestonice Cetinje biće Aleksandar Kašćelan, a kandidat za predsjednik opštine Tuzi u okviru Glavnog grada Abedin Adžović. Ovu odluku donijelo je sinoć Predsjedništvo Demokratske partije socijalista Crne Gore, na sjednici kojom je predsjedavao predsjednik DPS-a Milo Đukanović, na prijedloge radnih grupa opštinskih odbora DPS Cetinje i Tuzi.
Objavljeno: 23. 02. 2018 - 03:21 Promjenite veličinu teksta: A A A

Gradonačelnik Cetinja biće biran na sjednici prijestoničkog parlamenta koja je zakazana za ponedjeljak 26. februara. Na kandidaturu Kašćelana, kako saznaje Pobjeda, saglasnost je dao i koalicioni partner DPS, SD, pa će on zasigurno u narednom mandatu od ponedjeljka biti novi predsjednik prijestonice Cetinje. Predsjedništvo DPS-a se upoznalo sa izvještajima o izbornim rezultatima lokalnih izbora u Ulcinju i Beranama, održanim 4. februara.

aleksandar-kascelan-dps-2017-cdm

- Polazeći od činjenice da je DPS pobjednik izbora u Ulcinju, Predsjedništvo je dalo podršku Opštinskom odboru DPS Ulcinj da što prije krene u proceduru formiranja koalicione većine, kako bi brzo bila formirana lokalna vlast i započeta realizacija izbornog programa DPS koji je dobio najveću podršku Ulcinjana. Uzimajući u obzir da je DPS zajedno sa koalicionim partnerima osvojila ubjedljivo najviše glasova i najviše mandata na izborima u Beranama, Predsjedništvo je rezultat ocijenilo kao dobar, a finalne ocjene će uslijediti nakon okončanja izbornog procesa, saopštila je Služba za informisanje Demokratske partije socijalista Crne Gore.

Pobjeda

Komentari: 2

NIKOLA

23. 02. 2018 - 09:30

Banja mi je zbog ovih neškolovanih, kamatasa, isl. Mora da Ana ne suši obraza jer njen kandidat nije prošao
Ilija

23. 02. 2018 - 12:32

Pravi covjek za Cetinje, znat ce kako da radi i da uradi ono sto je najbolje za Cetinje !
Novi komentar