Vlada Crne Gore

Ljekarka Anka Popović u Odboru direktora Galenike CG

Vlada Crne Gore imenovala je juče ljekarku Anku Popović za članicu Odbora direktora Galenika Crne Gore.
Objavljeno: 23. 02. 2018 - 11:11 Promjenite veličinu teksta: A A A

„Za člana Odbora direktora Galenika Crna Gora d.o.o. Podgorica, bira se dr Anka Popović, specijalista interne medicine, subspecijalista hematolog“, piše u Vladinom Rješenju.

Galenika Crna Gora d.o.o. je farmaceutska kompanija osnovana 1996.godine i bavi se proizvodnjom i prometom ljekova, a danas ima 70 zaposlenih.

Proizvodnja farmaceutskih preparata odvija se u savremeno opremljenim proizvodnim pogonima sertifikovanim visokim standardima kvaliteta, što omogućava uspješno plasiranje proizvoda u zemlji i inostranstvu.

“Naš brend preparat antidijaroik FLONIVIN BS, ima dugu tradiciju od preko 40 godina, bez zabilježenih neželjenih dejstava. Flonivin BS proizvodi se u pogonu posebno namjenjenom proizvodnji ovog preprata i proizveden od najkvalitetnijih sirovina, a aktivni princip čini specifičan soj bakterije Bacillus IP5832 pohranjen u istitutu Paster u Parizu. U našem drugom pogonu, Pogonu za prozvodnju cefalosporinskih antibiotika uslužno proizvodimo cefalosporinske antibiotike u obliku tvrdih kapsula i u obliku oralnih suspenzija-sirupa”, piše na sajtu Galenike CG.

 

 

Komentari: 0

Novi komentar