Nastaviće kao nezavisna poslanica

Vukićević napustila Demos

Funkcionerka Demosa Anka Vukićević podnijela je ostavku na članstvo u partiji Miodraga Lekića i saopštila da će nastaviti svoje djelovanje kao nezavisna poslanica.
Objavljeno: 23. 02. 2018 - 11:26 Promjenite veličinu teksta: A A A

- Nakon razlaza iskazana volja i želja da se Demos konstituiše kao ozbiljna partija bila je nova šansa koja nije iskorišćena. Sedam mjeseci je prošlo, a obećana reorganizacija stranke se nije desila. Četiri člana Predsjedništva, koja su pokušala da pomjere stvari s mrtve tačke shvativši da se VD stanje u partiji nastavlja, podnijeli su ostavke. S ovakvim vođenjem politike i sa Demosom u čijem se saopštenju na onako grub način kvalifikuje jedna žena, dojučerašnja saradnica Seada Sadiković, ne želim i neću dalje. Nastaviću da djelujem kao nezavisna poslanica, promovišući vrijednosti zbog kojih sam prihvatila da budem dio Demosa – poručila je Vukićević.

Podsjećamo, Demos je juče napustiča i članica Predsjedništva te stranke Seada Sadiković.

Foto: skupstina.me

Komentari: 4

Laktoza

23. 02. 2018 - 12:29

Ode i Anka ovo nesto nije u redu ko zna sta se u taj Demos desava ???
Odaoneanka

23. 02. 2018 - 13:19

Lekić tražio poslanici i članovima Predsjedništva odgovornost za (ne)rad i zakazao Glavni odbor za subotu. Anka za dvije godine nije osnovala odbor, pored plate od 1700 nije doprinosila stranci, uzimala je čak za gorivo od stranke. Ovo joj je peti skok iz stranke u stranku. Poslaničko mjesto dobila da bu Danilović izbacio Janjuševića.
Freeman

23. 02. 2018 - 13:23

Ma je li moguće ,od tri ljubimice dvije ga napustiše !
Uskok

23. 02. 2018 - 19:19

Lider bez clanstva ha ha
Novi komentar