„Principijelna i lična odluka“

I Vujačić podnijela ostavku

Imajući u vidu da sam na poziciju državne sekretarke Ministarstva evropskih poslova imenovana u skladu s predlogom ministra evropskih poslova Aleksandra Andrije Pejovića, čiju je ostavku Vlada prihvatila u četvrtak, predsjedniku Vlade sam uputila pismo ostavke na mjesto državne sekretarke u Ministarstvu evropskih poslova, saopštila je državna sekretarka Ministarstva evropskih poslova u ostavci, Marina Vujačić. 
Objavljeno: 23. 02. 2018 - 14:23 Promjenite veličinu teksta: A A A

„Svoju odluku da septembra 2017. novi posao započnem u Ministarstvu evropskih poslova donijela sam isključivo iz želje ličnog doprinosa procesu reformi crnogorskog društva, prvenstveno kroz proces evropskih integracija. Kako isti nije moguće nastaviti u skladu s definisanim okvirima doživljavam ovu odluku principijelnom i ličnom. Smatram da sam svoj posao u ministarstvu obavljala profesionalno, etički i temeljno, uz naglašenu odgovornost prema timskom radu i sistemskom pristupu rješavanja pitanja“, navela je Vujačić u izjavi dostavljenoj medijima. 

Komentari: 5

cetinje_radovic

23. 02. 2018 - 15:08

bravo djevojko i ti i andrija pejovic zasluzujete novu sansu
Djedo

23. 02. 2018 - 15:29

Ne treba klati vola zbog grama mesa. Sve ovo je ishitreno i nepotrebno preuvelicano.
RAM

23. 02. 2018 - 15:32

Cetinje-Obradović : Znaš kad bi podnijeli ostavke da nijesu uhvaćeni na (ne)djelu ?!
Astro

23. 02. 2018 - 15:36

...bespotrebno, apsolutno bespotrebno rasipanje energije, i bespotrebno isticanje u medijima. svako licno treba da odgovara za ono sto je uradio, a nema potrebe za solidarisanjem na ovakav nacin, ukoloko stvarno zelimo bolje svojoj drzavi, i ukoliko stvarno zelimo da istrajemo na putu u EU...ali narodna poslovica kaze: koga nema bez njega se i moze i mora...
Nepotrebno eksponiranje,

23. 02. 2018 - 21:05

jer odlaskom ministra njen mandat prestaje po automatizmu.
Novi komentar