Drastična promjena vremena

Od sjutra ledena zima, u Podgorici snijeg, temperature i do -18

Sjutra stiže hladan talas sa sjevera Rusije, i od tada u Crnoj Gori kreće prava ledena zima, koja će trajati tokom cijele naredne sedmice, pokazuju podaci Hidrometerološkog zavoda.
Objavljeno: 24. 02. 2018 - 09:05 Promjenite veličinu teksta: A A A

U Crnoj Gori će sjutra biti pretežno oblačno sa snijegom, u južnim predjelima kišom, susnježicom i snijegom.

"Prijepodne u južnim i centralnim predjelima uglavnom suvo ili ponegdje uz malo padavina. Vjetar umjeren do jak, na primorju na udare i veoma jak sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha -10 do 8, biće uglavnom i najviša dnevna", saopšteno je iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju. 

U Podgorici sjutra najprije oblačno sa kišom i susnježicom, a tokom noć i i snijegom. Vjetar umjeren do jak, sjeveroistočni.

Prema podacima, u Podgorici će se u utorak jutarnja temperatura spustiti na -4 stepena, dok će na Žabljaku živa u termometru pokazivati ledenih -18.

Komentari: 4

DŽIKA.

24. 02. 2018 - 13:31

Miomir V. Mugoša prica da je cist i da sve sto je radio zbog gradjana je radio.Mi koji ga znamo od rodjenja najbolje smo vidjeli njegov brzi skok u veliko bogastvo. ZNAMO I KOLIKO MU JE OD VASA OSTALO. Znamo ga sa raspalim renoom 4 prije ulaska u politiku. Mnogo gradjana Podgorice to zna a on tuzilastvu mora objasniti kako je sve to stekao. Možda je dobar graditelj, ali je loš čovjek, gazio je mnoge poštene ljude. A i naplatio je za sebe svaki milimetar koji je izgradio. Ipak, neke stvari mora objasnit na sudu. Red je red...
NARAVNO

24. 02. 2018 - 14:12

i nemilosrdno KUCE rijesio, kucu srusiti je grijeh . Od vasa mu je ostalo kazu kosijer i nemastiljava olovka.
veliki getsbi

24. 02. 2018 - 17:59

Vaso je bio moj razredni starjesina 4 god. u STŠ. Ízuzeto častan čovjek. A mali Miomir (valjda kao petogodišnjak) svakog dana je za veliki odmor pretrcavao preko pojane koja je bila izmedlu kuce i skole, a da dodle kod tate. Mila je bila sa nama.
*

24. 02. 2018 - 18:14

Hladno, hladno -18
Novi komentar