Leskovac

Ubijen Nikola Jović, poznati kik-bokser

Leskovčanin Nikola Jović (23), poznat kao kik-bokser, ubijen je sa sedam metaka na dan svog rođendana iz vatrenog oružja, nadomak stana u naselju Dobočica gdje je živio nakon što ga je u parkiću na putu do kuće presreo nepoznati muškarac. Jović je ubijen na dan svog 23. rođendana.
Objavljeno: 24. 02. 2018 - 11:15 Promjenite veličinu teksta: A A A

Tragedija se dogodila u 2.48 sati posle noći kada su mještani Dubočice čuli rafalnu paljbu. Policija koja traga za ubicom još nije utvrdila iz kakvog oružja je pucano.

Mladići, koji se inače u kasne sate okupljaju među stambenim blokovima, pričaju za "Blic" da je mladi Jović izašao iz taksija, krenuo ka kući, ali ga je u parkiću presreo nepoznati muškarac.

- Dugo su razgovarali. Nisu se čuli povišeni tonovi. Poslije izvjesnog vremena vidjeli smo kako Nikola odjednom trči prema svom stanu. A onda smo čuli najprije jedan pucanj, pa potom rafalnu paljbu. Ona pucnjava mi nije ličila na pucnjavu iz pištolja. Bili smo u šoku. Niko od nas nije vidio lice ubice, niti smo primijetili na koju je stranu pobjegao posle zločina - priča mladić koji je sve posmatrao sa daljine od stotinak metara.

Prema saznanjima "Blica", Jovića je prvi metak pogodio u nogu, a ostalih šest ispaljeno je u tijelo. Na licu mjesta je ostao mrtav.

Komentari: 0

Novi komentar