Gurnuo je sa mosta u Dunav, a onda rekao da se ubila?

Zoran Grahovac (48) iz Novog Sada uhapšen je zbog sumnje da je s Mosta slobode u Novom Sadu bacio suprugu Marijanu Grahovac (40) i ubio je.
Objavljeno: 24. 02. 2018 - 23:30 Promjenite veličinu teksta: A A A

Prema nezvaničnim saznanjima, ubistvo se dogodilo u petak oko jedan sat iza ponoći kada je par koji je automobilom išao preko mosta posle svađe zastao, a nesrećna žena je izašla iz automobila.

Za sada se sumnja da je svemu prethodila burna svađa, da su se supružnici raspravljali. Muškarac je, navodno, u naletu bijesa i ljubomore nju iste večeri i tukao, ali kuda su se uputili i zašto, nije još utvrđeno - navodi naš izvor upoznat sa slučajem.

Prema nezvaničnim informacijama, Marijana je u jednom trenutku dok su prelazili preko novosadskog mosta zatražila da izađe iz automobila, ali za sada nije razjašnjeno šta se posle toga dogodilo.

- Policiju je pozvao suprug i rekao da je žena pokušala da izvrši samoubistvo i da je skočila sa mosta - navodi izvor Blica.

Međutim, kako ovaj portal saznaje, sumnja se da je Grahovac u trenutku bijesa sam bacio svoju suprugu s mosta.

- Njih dvoje prethodno su se posvađali i, navodno, on je mislio da ga supruga vara. Tukao ju je i tjerao da prizna prevaru. Kad je izašla iz kola, gurnuo ju je i ona je pala u Dunav - navodi izvor „Blica“.

On je, prema saznanjima ovog portala, negirao da je gurnuo ženu sa mosta, već je ostao pri tvrdnjama da je ona sama skočila nakon njihove svađe.

Nekoliko patrola policije po pozivu muškarca ubrzo je stiglo na most i počela je potraga za tijelom nesrećne žene.

U novosadskom Višem tužilaštvu potvrdili su za „Blic“ da se sumnja da je riječ o ubistvu.

- Muškarcu je određeno zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo na štetu svoje supruge. U tom roku biće doveden na saslušanje - rečeno je u tužilaštvu.

Komentari: 0

Novi komentar