Piše Gazeta delo Sport

Donarumini koferi već spakovani, Milan našao zamjenu?

Čelnici Milana nisu željeli, ali ni smjeli, da dočekaju ljeto bez alternative na poziciji golmana. Kako piše dobro upućena Gazeta delo Sport, Rosoneri su se sve dogovorili sa Pepeo Reinom oko njegovog dolaska na San Siro, koji će biti zamjena za Đanluiđija Donarumu, ukoliko mladi čuvar mreže napusti klub.
Objavljeno: 25. 02. 2018 - 14:35 Promjenite veličinu teksta: A A A

A sve su učestalije priče da će biti tako, s obzirom da će Mino Rajola teško od odoljeti pred milionima koji stižu iz Pariza, s obzirom da je Pari Sen Žermen spreman da izdvoji 70.000.000 eura za ovaj transfer.

Reina je već neko vrijeme na radaru Rosonera, tačnije još od prošlog ljeta kada je Španac poručio da neće produžiti ugovor sa Napolitancima, već će kao slobodan igrač u julu 2018. godine napustiti San Paolo.

Donaruma je proteklih mjeseci doživio niz velikih neprijatnosti u klubu, teško je podnio i reakciju navijača, ali se ipak stabilizovao i ponovo počeo odlično da brani. Danas proslavlja 19. rođendan, a mediji na Apeninima ponovo pričaju o njegovom statusu i tako će biti najvjerovatnije sve do ljeta. Za to vrijeme, Pari Sen Žermen će vrijebati svoju šansu.

 

Komentari: 0

Novi komentar