Očekivan epilog

Rukometni savez Srbije smijenio selektora

Upravni odbor Rukometnog saveza Srbije (RSS) na danas održanoj sjednici smijenio je dosadašnjeg selektora, Jovicu Cvetkovića.
Objavljeno: 27. 02. 2018 - 23:20 Promjenite veličinu teksta: A A A

Za smjenu Cvetkovića glasali su svi članovi Upravnog odbora, sem jednog. Cvetković je smijenjen poslije neuspjeha na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj, na kojem je Srbija zauzela 12. mjesto i koje obilježeno brojnim skandalima unutar srpske ekipe.

Sjednica Upravnog odbora RSS protekla je izuzetno burno, uz prepucavanja i uvrede. Cvetković je na početku sjednice pročitao svoj izvještaj, u kom je naveo da Savez „nije ništa uradio da obezbijedi pripreme reprezentaciji”, kao i da je ekipu morao da sastavlja od igrača koji nijesu bili disciplinovani.

Reprezentativci Srbije su nedavno izašli sa saopštenjem u kom su okrivili selektora da je pijan vodio treninge, a čak i jednu utakmicu, i da je u hotelskoj sobi u Splitu potrošio više od 1.000 eura na alkohol.

On je to žustro demantovao i kazao da su se igrači tokom prve faze u Splitu provodili do ranih jutarnjih sati, što mu je potvrdila i tamošnja policija.

Foto: N1.rs

Komentari: 0

Novi komentar