Kreatorka, Jelena Roganović Đurić

„Zgodne Crnogorke i prirodne ljepote naše zemlje savršen spoj“

Prijave za „Miss Winter Tourism“2018. koji će se održati 10.marta na Žabljaku, još su u toku, a zahtjevan zadatak je pred šestočlanim žirijem, koji će odabrati 12 ljepotica koje će ući u uži krug i takmičiti se za vrijedne nagrade.
Objavljeno: 28. 02. 2018 - 16:22 Promjenite veličinu teksta: A A A

„U predivnom ambijentu hotela –Polar Star- vrhunskom uslugom biće ugošćeno 12 finalistkinja koje će provesti dvadesetčasovne pripreme sa stručnim timom šminkera, frizera i stilista. Djevojke koje budu izabrane biće nagrađene novčano, ali i mogućnošću da se oprobaju u svijetu modelinga i to saradnjom sa našim i inostranim dizajnerima i fotografima“stoji u saopštenju organizatora iz hotela „Polar Star“ i bjuti studija „Mistero“.

Djevojke će na samom izboru nositi modele naše poznate dizajnerke Jelene Roganović Đurić, iz njene posljednje kolekcije elegantnih haljina „Dress Code“, koja je inspirisana upravo ženskom ljepotom.

„Uvijek krećem od sebe, zamisli i želja u trenutku kada nastaju novi modeli. Na taj način dolazim do toga šta je trend za neku predstojeću sezonu. Kroj, modeliranje i ručni rad su ono na šta polažem najviše truda, vremena i rada. Kvalitet upravo samog kroja, u osnovi jednog modela, jeste ono što mu daje vrijednost. Svaka linija je jako bitna. Svi detalji su ručno izrađeni, što je već i prepoznatljivo za naš brend. Što se tiče materijala, oni su neobični i nesvakidašnji, i to nam je pružilo još veći izazov pri izradi modela“, kazala je Roganović-Đurić u nedavnom intervjuu, pred premijerno prikazivanje kolekcije.

Ovom prilikom, ona je istakla kako joj je veliko zadovoljstvo što je i ove godine sa kandidatkinjama za „Miss Winter Tourism“2018.

„Očaravajuće je vidjeti na jednom mjestu toliko ljepote. Naše zgodne Crnogorke i prirodne ljepote Crne Gore savršen su spoj. Mislim da sve to zajedno daje jednu posebnu čar i mir da sve protekne u najboljem redu, kao i svake godine do sada“, ocjenjuje kreatorka.

Prijave do 4.marta

Sve zainteresovane djevojke mogu se prijaviti za konkurs za Miss zimskog turizma do 4.marta kada će se formirati krug od 12 finalistkinja koje će učestvovati na ovom izboru. Prijave se vrše na mejl [email protected], a potrebno je poslati lične podatke i dvije fotografije, poručuju organizatori.

Komentari: 2

zivadinka

01. 03. 2018 - 09:22

Obicno nas predstavljaju djevojke sa srbijanskim prezimenom i porijeklom . Il se ove autohtone stide il im smeta orlovski nos .
Ajdeee

01. 03. 2018 - 15:18

E bas si Zivadinka
Novi komentar