Predstavljen prvi X2

BMW koji će ubrzati i rad vašeg srca

Prvi BMW X2 predstavljen je večeras u Podgorici u Voli Motors salonu. Sportskog dizajna, sa inovativnim tehnologijama i potpuno novim M Sport X paketom, BMW X2 stiže na crnogorsko tržište obrtnim momentom od 400 njutun metara.
Objavljeno: 02. 03. 2018 - 20:11 Promjenite veličinu teksta: A A A

Crnogorskoj javnosti u podgoričkom BMW Voli Motors salonu, prvi BMW X2 predstavio je generalni direktor, Vladan Spasojević.

''Večeras nam je izuzetno zadovoljstvo da vam možemo predstaviti prvi ikada BMW X2. Prije svega godinu dana na sajmu automobila u Parizu predstavljen je koncept modela X2 a večeras vi prisustvujete njegovoj prezentaciji. Ovo je crnogorska predpremijera pripremljena u saradnji sa našim partnerom crnogorskim Telekomom i jedna smo od prvih zemalja u Evropi koja ima službeno predstavljanje novog člana BMW porodice'', kazao je Spasojević.

vladan-spasojevic

Kako je Spasojević dodao, radi se o jednom krajnje atraktivnom vozilu.

dsc-0859

dsc-0855

''Ovo je vozilo koje govori potpuno novim dizajnerskim jezikom, atletskim ali istovremeno i elegantnim. Ima izrazito mladalački karakter i mladalački izgled pa je samim tim prije svega namijenjen mlađoj populaciji ali ja bih rekao i svima onima koji su mladi u srcu. Ovaj model ruši sva ustaljena pravila a to ponosno pokazuje BMW logom na C stubu. Jedinstven kao nijedan drugi'', istakao je Spasojević.

dsc-0870

dsc-0875

Spasojević je naglasio da BMW X2 dolazi sa dodatnom opremom iz više tržišnih segmenata.

dsc-0876

dsc-0885

''Novi BMW X2 dolazi sa dodatnom opremom iz više tržišnih segmenata, izuzetno kvalitetnim enterijerom, mnogim inovativnim tehnologijama i potpuno novim M Sport X paketom koji je dizajniran samo za njega. Sa pogonske strane ovo je takođe jedno veoma impresivno vozilo jer koristi motore najnovije generacije koji koriste obrtni momenat do čak 400 njutn metara. Siguran sam da će srce ovog vozila ubrzati i rad vašeg srca kada god se nađete za njegovim upravljačem'', naveo je Spasojević.

dsc-0900

dsc-0903

Iako je večeras BMW X2 zvijezda večeri, Spasojević poziva sve zainteresovane da pogledaju i ostala vozila iz BMW-ove X game.

''Tu prije svega mislim na novi BMW X1, kao i novi BMW X3, kao i naše vrhunske limunzin koje se sa pravom proglašavaju među najboljima na svijetu'', zaključio je Spasojević.

Komentari: 2

Bmw

02. 03. 2018 - 22:42

Sve je to lijepo a ko ce da kupi to u Cg .
Objektivni

03. 03. 2018 - 00:58

Koliko je to para , da razmislim ?
Novi komentar