Premijer Kosova

Haradinaj: Nemamo još uvijek glasove Srpske liste za demarkaciju

Premijer Kosova Ramuš Haradinaj rekao je da je pitanje demarkacije u završnoj fazi i da se razgovara o datumu za održavanje sjednice.
Objavljeno: 07. 03. 2018 - 16:41 Promjenite veličinu teksta: A A A

Haradinaj je dodao da su nevećinske grupe dale svoj glas za ratifikaciju Sporazuma, ali da "Srpska lista" to još uvijek nije učinila.

"Radimo i sa Demokratskim savezom Kosova, sa kojima treba da dogovorimo još neke stvari. Nadam se da ćemo imati još poslanika Albanaca koji će glasati 'za'", kazao je Haradinaj.

Kosovski premijer je istakao da sjednica može biti održana ove ili eventualno početkom naredne nedjelje.

Poslanica Demokratskog saveza Kosova Blerta Deliju Kodra kazala je da još uvijek nema konačnog dogovora.

"Sjednica će biti veoma dobrodošla, važno je da mi tokom ove nedjelje privedemo kraju pitanje demarkacije. Dokle god su pregovori u toku između partnera i Srpske liste, još uvijek postoje nejasnoće u vezi održavanja sjednice Skupštine", kazala je Kodra.

Komentari: 2

Beranac

08. 03. 2018 - 06:59

Bezobrazo je kriviti Srpsku listu za bilo sta.Ima vas dovoljno Albanaca da to sami obavite bez sacice Srba.To sto se vi albanci ne mozete dogovoriti, vas je problem, a ne Srpske liste.
Ceka se na Vucica, prijatelju!

08. 03. 2018 - 07:43

Sigurno ne Aljbina Kurtija koji bi da pripoji Kosovo Albaniji? Ako Vucic ne da zeleno svijetlo od ovoga nista nema. Pitaj Srbe na Kosovu o ovome ako te istina zanima!
Novi komentar