Gostima pjevao Dženan Lončarević

Spektakularna proslava Dana žena u Splendidu

Hotel Splendid jos jednom je oborio rekorde posjećenosti, ovog puta proslavom 8. marta.
Objavljeno: 09. 03. 2018 - 07:17 Promjenite veličinu teksta: A A A

Damama u čast, ove godine je pjevao Dženan Lončarević.

Više od 800 gostiju ispunilo je Glavni  restoranu hotela, pa je sve podjećalo na novogodišnje proslave po kojima je hotel poznat duže od deceniju širom regiona.

Publika je uživala uz hitove Pitam te, Bolje da sam druge ljubio, Laufer, Laku nocć…  I fantastičnoj svirci pratećeg benda. Ni  Loncarevic nije bio imun na reakciju publike.

„Ovo je prvi put da imam kocert u hotelu Splendid. Drago mi je što je bilo veselo, ljudi su u glas pjevali moje i hitove ex yu scene. Bila je i čast i zadovoljstvo iznad svega odgovornost da na toj  sceni nastupIm nakon Sergeja Cetkovića. Nadam se da sam ga dostojno zamijenio ove godine – u svakom slučaju trudio sam se. Imao sam i posebnu odgovrnost zato što je on moj sjajan prijatelj a istovremeno mnogo lijepe uspomene nosim iz ovog hotela u kojem sam snimao neke od kadrova za svoj spot. Crna Gora i Crnogorci su mi definitivno talični, što se moje karijere tiče" rekao je Lončarević nakon nastupa.

U upravi hotela Splendid nisu krili zadovoljstvo, budući da se sve do 22 sata tražila karta, iako su prodate dva dana ranije. Pojedini gosti nadali su se da će neko odustati, kako bi ušli na proslavu.

„Zadovoljni smo. Očigledno je da gosti vole naše programe, uslugu, iznad svega luksuz po najpovoljnijoj cijeni  … Trudili smo se da uz muzički program, ispunimo očekivanja kada su i specijaliteti naše kuhinje u pitanju sve u svemu bilo je lijepo kao tokom novogodišnjeg slavlja” rekla je Maja Vukicević PR manager hotelske grupe Montenegro stars u sklopu koje posluje hotel  Splendid.

Kako su kazali u upravi kompanije, do nekog narednog slavlja u ponudi su  promo aranžmani povodom predstojećih Uskršnjih praznika, a nastavljaju se i vikend promo akcije  koje su naišle na odličan prijem kod gostiju.

Komentari: 1

Ilija

09. 03. 2018 - 17:50

Dženan! Lijepog li imena. Odakle li je. Iz Persije...možda.
Novi komentar