Ujedinjena Crna Gora odgovorila Koliću

Bečić za tri mjeseca četiri puta promijenio stav

Ujedinjena Crna Gora je sedam mjeseci pozivala na jedinstvo opozicije, kazao je član Predsjedništva te stranke, Nikola Raosavljević i dodao da je današnje saopštenje potpredsjednika Demokrata Dženana Kolića još jedan u nizu dokaza neprincipijelnosti i politike vođene stranačkim interesima.
Objavljeno: 12. 03. 2018 - 19:30 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kolić je kazao da Mladena Bojanića opozicioni birači već doživljavaju kao jedinog predsjedničkog kandidata opozicije i da je bespredmetno slušati brojne izgovore, trikove i ucjene, sa ciljem da opozicionari ne podrže zajedničkog kandidata.

“Kolić poziva i proziva, vrijeđa i omalovažava, a zaboravlja da je njihov lider u poslednja tri mjeseca četiri puta mijenjao stavove: "podržite mene", "neću da učestvujem", "nećemo da se miješamo i predlažemo" i na kraju "predlažemo Bojanića”, poručio je Raosavljević.

On je podsjetio da je Ujedinjena sedam mjeseci pozivala na jedinstvo opozicije, “dok su Demokrate sjekle torte i radovale se “čupnutim” mandatima opoziciji”.

“Javno vas još jednom pozivamo - ako stvarno vjerujete da Bojanić pobjedničko rješenje, neka vaš lider potpiše izjavu da će sa ostalim liderima koji su predložili ili podržali Bojanića podnijeti ostavku ukoliko izgubi predsjedničku trku”, rekao je Raosavljević.

On je istakao da poziv važi i za sve subjekte pomenute u izjavi.

Raosavljević je kazao da smatraju kukavičkim činom kriti se iza iznuđenih rješenja i ujedno ih sabotirati na terenu.

“Ovako ostaje samo da se građanima Crne Gore servira od vas još jedan alibi za poraz. Još jednom da se izbjegne odgovornost”, zaključio je Raosavljević.

Komentari: 1

pod goricom

13. 03. 2018 - 08:43

ujedinjeni su u pravu...ostavke u poyociji ako njihovo kandidat ne uspije na predssjednickim iyborima, Onda slodobno mogu ici u Kristal na koljenice, a Medo neka jede sve sto nadje u banci hrane
Novi komentar