O bokserskoj karijeri

Ceca: Iskrena da budem, nisam presrećna Veljkovim izborom sporta

Svetlana Ceca Ražnatović posljednjih dana ima razloga za slavlje jer je njen sin Veljko ostvario prvu profesionalnu pobjedu u boksu. Naime, njen naslednik imao je prvi inostrani meč gde je pobijedio bugarskog protivnika Krastja Jordanova. Ceca je objasnila šta za nju predstavlja to što se njen dvadesetjednogodišnji sin opredijelio za taj borilački sport.
Objavljeno: 14. 03. 2018 - 12:45 Promjenite veličinu teksta: A A A

– Iskrena da budem, nisam presrećna izborom sporta jer se ipak radi o sportu koji može da nanese ozbiljne povrede. Sa druge strane, odlično znam koliko truda, snage i rada ulaže u sebe i da je neizmjerno srećan poslije svake pobjede. Naravno da sam ponosna na njegov uspjeh i na to što je postigao, a znam koliko je truda uložio da bi postigao svoj cilj – izjavila je Ceca i dodala da je boks bio Veljkov izbor.

 Veljko nije tražio nikakvu nagradu ili poklon. Izbor sporta bila je njegova odluka i kao svaki roditelj podržala sam ga u onome što smatram da je ispravno. Mogu da budem ponosna što se bavi sportom. Što se tiče boksa mislim da je previše ekstremno, po mom mišljenju. Kada smo razgovorali o odabiru sporta, bila sam ta koja je mnogo više forsirala da se bavi sportom koji nije borilački, već nekim gdje su šanse da se povrijedi manje nego u boksu. Konačna odluka bila je njegova – poručila je Ceca.