U Ministarstvu odbrane

Potpisan ugovor o izradi dokumentarno-edukativnog filma "Udružimo snage"

Ugovor o izradi dokumentarno-edukativnog filma "Udružimo snage" potpisan je danas u Ministarstvu odbrane. Ugovor su potpisali sekretar Ministarstva odbrane Nada Ulićević, izaslanik odbrane Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske potpukovnik Edvard Melot i izvršni direktor NVO ''Cezam'' Blagota Marunović.
Objavljeno: 14. 03. 2018 - 13:12 Promjenite veličinu teksta: A A A

Sredstva za izradu filma dobila je NVO "Centar za multimedijalnu produkciju", po osnovu javnog poziva nevladinim organizacijama za dostavljanje prijedloga projekata na temu "Vojska Crne Gore i mladi - udružimo potencijale", koje je Ministarstvo odbrane raspisalo početkom januara ove godine.

Finansijer najboljeg projektnog rješenja je Ministarstvo odbrane Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske.

Cilj projekta je približavanje uloge i značaja Vojske Crne Gore mladima, kao i povećanje stepena zainteresovanosti mladih za vojni poziv.

Premijera dokumentarno-edukativnog filma planirana je za 5. jun, na dan kada je Crna Gora postala punopravna članica NATO saveza.

 

Komentari: 0

Novi komentar