Podgorica

U napuštenom automobilu pronađeno 90 kilograma droge

Policija je pronašla u Podgorici napušteno vozilo u kojem se nalazilo oko 90 kilograma opojne droge marihuna tipa skank. Preduzimaju se intenzivne mjere i  radnje u cilju identifikacije lica koje je upravljalo ovim vozilom.  
Objavljeno: 14. 03. 2018 - 14:37 Promjenite veličinu teksta: A A A

„Naime, službenici Odsjeka su, 12.03.2018. godine u večernjim časovima, u naselju Stari Aerodrom, pronašli napušteno pmv marke „Lada Niva“ pljevaljskih registarskih oznaka, u kojem je primjećeno, vizuelnim pregledom, da se nalazi više pvc džakova. Službenici policije su nakon toga dislocirali pronađeno vozilo koje je obezbijeđeno na parking prostoru Centra bezbjednosti Podgorica“, saopšteno je iz Uprave policije.

untitled

Policijski službenici su, u koordinaciji i po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, a shodno naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, izvršli pretres pronađenog putničkog motornog vozila. Prilikom pretresa policijski službenici su pronašli četiri veća pvc džaka i jednu veću putnu torbu, a u kojima se nalazilo ukupno 101 pakovanje sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, tipa skank, ukupne težine od oko 90 kilograma. 

Preduzimaju se mjere i radnje u cilju identifikacije lica koje je upravljalo navedenim vozilom kao i  utvrđivanja vlasništa predmetnog vozila,

Pronađena opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja. ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

 

Komentari: 0

Novi komentar