Demos još nema stav o kandidatu

Lekić iduće sedmice odlučuje da li će podržati Bojanića

Demos još nije donio odluku da li će podržati Mladena Bojanića na predsjedničkim izborima. O tome će odlučiti predsjedništvo partije na sjednici koja će biti održana do kraja naredne sedmice – saznaje Pobjeda.
Objavljeno: 17. 03. 2018 - 06:40 Promjenite veličinu teksta: A A A

Članica Predsjedništva Demosa Tina Raičević saopštila je juče da predsjednička trka rizikuje da postane predstava u obliku „novog političkog trilera“ zbog skandala sa „viškom neregularnih i manjkom regularnih potpisa“.

- Posebno je poražavajući momenat u čitavoj priči blokada institucija sa DIK-om na čelu, sve sa velikim brojem zaposlenih, koje se, umjesto da rješavaju probleme, proglašavaju nenadležnim – kazala je Raičević, navodeći da neautonomne institucije kao da čekaju instrukcije vrha vlasti koja je sada zauzeta misterijom zapleta oko svog kandidata.

- Najmanje tri su razloga da se najnovija agonija ovog društva hitno zaustavi, možda čak i odgađanjem izbora. Zvanični zahtjevi OEBS-a, na kojima insistira i delegacija EK, nijesu ispoštovani. Zapleti oko potpisa dobijaju dimenzije sve većeg skandala duboko kompromitujućeg za cijelu državu. Blokada institucija je najdramatičniji momenat u cijeloj ovoj priči – saopštila je Raičević.

Prema njenim riječima, paralelno sa ovom agonijom u raznim oblicima se manifestuje „dubina kriminalizovanog društva, od svakodnevnih eksplozija, preko procesuiranja najviših zvaničnika vladajuće partije, do besomučnog zaduživanja Crne Gore, sada već svakih par mjeseci“.

Komentari: 8

Rokksu

17. 03. 2018 - 08:39

Haha, koga briga hoće li Lekić nekoga podržati. Čovjek je za pet godina došao na 200 glasača, i on se sad nešto premišlja. Podrži DPS, molim te
Groskiyan

17. 03. 2018 - 10:02

Bravo, Lekić je poznat kao odlučan i hrabar političar pa će odmah da odluči, buaahaha. Ni svoju pobjedu nije smio da brani
Prenesite,

17. 03. 2018 - 09:02

-prinadleznosti sa PRESJEDNIKA na naseg PRINCA NIKOLU .Postanimo: parlamentarna monarhija, u kojoj monarh ima samo dio vlasti, najčešće izvršnu, dok je zakonodavna vlast u rukama parlamenta. BILO BI JAKO KORISNO! Iz mnogo RAZLOGA?
Nikola bivsi

17. 03. 2018 - 12:39

Neka je Nikola ziv i zdrav ali Petrovici su izgubili Crnu Goru. Ne trebaju nam nista. Neka se covjek bavi arhitekturom i ostalim aktivnostima kao i dosad. Mozemo da mu priznamo titulu princa iskljucivo iz turistickih razliga.
Prenesite,

17. 03. 2018 - 09:04

Jedan takav listic bi trebao biti,(BELI) kao STIK proba da vidimo koliko glasova bi uzeo NIKOLA ,ne moramo ga ni pitati .Ako ima MONARHISTICKI POKRET da to potpise i organizuje, SUGESTIJA !
danilo s.

17. 03. 2018 - 09:51

Pa zar vi nijeste glavni krivac za "blokadu institucija"?
Freeman

17. 03. 2018 - 10:50

Zar Demos ima Predsjedništvo ?!.Koliko ima članova?.
seoce

17. 03. 2018 - 12:08

Nemoj ga Lekiću olinjali političaru podržavati a kakve veze ova Tina ima sa Lekićem ne vidi se iz teksta. Bravo vam ga novinari
Novi komentar