Bojanić na sjednici PzP Podgorica

Sve veći broj apstinenata zainteresovan za promjene

Sjednica odbora Glavnog grada Pokreta za promjene (PzP) na kojoj je prisustvovao zajednički kandidat opozicione parlamentarne većine na predstojećim predsjedničkim izborima Mladen Bojanić, održana je juče.
Objavljeno: 17. 03. 2018 - 11:12 Promjenite veličinu teksta: A A A

Bojanić je istakao da je posebno zadovoljan što se u prethodnom periodu javlja sve veći broj apstinenata koji su zainteresovani za konačnu promjenu ovog režima.

‘’Moja uloga je da zajedno sa građanima idemo ka istom cilju, bez svađa i podjela, da konačno organizujemo dijalog čiji će jedini cilj biti prosperitet i napredak Crne Gore. Postoje osnovni ljudski principi kojima se vodim u privatnom životu, i koje primjenjujem i kroz politiku. U ovom momentu se osjećam ispunjeno jer sam dobio podršku od onih ljudi koji meni puno znače i naravno cilj nam je da taj krug širimo, a sve u cilju prevazilaženja promjena i konačnom oslobađanju Crne Gore’’

Branka Bošnjak, potpredsjednica PzP-a i predsjednica Odbora Pokreta za promjene Glavnog grada smatra da je dok kod DPS-a vlada konfuzija i unutarstranački sukob oko predsjedničkog kandidata najbitnije da se najveći dio istinske opozicije ujedinio i da je spreman za zajedničku borbu za konačno oslobađanje i ozdravljenje Crne Gore.

''Ovo će biti dobitna kombinacija i nadamo se da će nakon pobjede na predsjedničkim izborima doći do ujedinjenja opozicije i zajedničke liste na predstojećim lokalnim izborima u Podgorici, a i drugim gradovima.''

Ovaj model zajedničkog djelovanja opozicije je pokazatelj da smo na pravom putu. Kvalitetna alternativa i odvažnost su glavni preduslovi za smjenu ovog krimogenog režima i za postavljanje osnova za zdravu i prosperitetnu Crnu Goru. Mladen Bojanić je zajednički kandidat ne zato što ga je izbacilo vrijeme, već zato što on kao takav treba da bude prvi među jednakima, a jednaki treba da su svi građani Crne Gore. DPS mora da padne i veoma je važno da to bude na miran i demokratski način i zato je Mladen Bojanić potreban i prihvatljiv svima, istakao je zamjenik predsjednika PzP-a Branko Radulović.

Nebojša Medojević je istakao da su predsjednički izbori 15. aprila ustvari izbori između dva puta. Jedan put predstavlja Mladen Bojanić kao zajednički kandidat opozicije, a to je put konzenzusa, pomirenja, dogovora, fer izbora, mirnog i političkog rešenja krize. Drugi put koji predstavlja bilo koji kandidat ovog režima je put podjela, tenzija, sukoba koji može dovesti i dovodi Crnu Goru u konflikte. Radi se o čovjeku koji je sa Demokratskim frontom prošao sve najteže ispite i uvijek je bio uz slobodne građane Crne Gore, i on prije svega ispunjava sve ljudske kvalitete. Potrebno je da svi svojim punim kapacitetom stanemo iza ovog čovjeka, iza njegove ideje, a to je slobodna Crna Gora čiji će najvažnij cilj biti bolji život svakog njenog građanina.

Članovi opštinskog odbora Glavnog grada dali su punu podršku predsjedničkom kandidatu Mladenu Bojaniću i izrazili punu spremnost da krenu u intezivnu kampanju, jer smatraju upravo Bojanića kao najbolji izbor koji u ovom trenutku može da ima Crna Gora, i sigurni smo da će dobiti podršku, jer građani zaslužuju da imaju bolje vođstvo od ovog koje upravlja Crne Gore.

Komentari: 9

TaleB

17. 03. 2018 - 11:42

Samo jako! Puna podrška za Bojanica!
a eeee

18. 03. 2018 - 04:19

ha,ha,ha...ma, kakav Bojanić, neće taj gledati predsjedničke fotelje više no oću li ja.
Protiv Zdrave Pameti (PZP)

18. 03. 2018 - 05:21

Slusaj ove lokalne seljacice kako su pokupili ove beogradske izraze pa grakcu ko papagajcici. Odgojeni na cirilicnim porukama sa telefona , govorima popova i porukama mrznje sa medija poput in4s.net .
LIBERTARIJANAC

17. 03. 2018 - 13:00

Ovo su SOCIJALISTI nazalost tezi od DPS. Naravno da trebaju promjene OKOSTALOG DPS.Ali kukala nam kuka ako ovaj socijalisticki djilkos nas pojase . Filip je bio za njega Milton Fridman.
LIBERTARIJANAC

17. 03. 2018 - 13:02

Ali nadam se da ce ovoga puta IZDAJA biti plemenita .sjetimo se njegovog druga DRAGA izNIKSICA,pa Darka po skupstini itd..... tako i ovog socijalistu Bojanica tece ta 'pozitivna' krv he,he ????
Momčilo,Pljevlja

17. 03. 2018 - 13:46

Ne mlati, ljeba ti soli
Protiv Zdrave Pameti (PZP)

18. 03. 2018 - 05:24

Cuj njega "socijalista". Ma o cemu pricas zalutali duduku ? Ma kakav Libertarijanac. Ti si bre mali seljacic sa kompleksima nize vrijednosti
Tara

17. 03. 2018 - 15:21

Naravno da izbjeglice i Puciste--strani placenici i svetosavci zele promjene misleci pri tom kako bi nas Ustavni poredak unistili,To je njima zelja, Tuzno je,kad znamo ko zivi kod nas..oni isti iz 1918godine,, Bolje idite kod vaseg Dodika i Vucica..tamo je vama pravo mjesto!
Protiv Zdrave Pameti (PZP)

18. 03. 2018 - 05:20

Vidi koliko ih ima :) Grupica svercera, lazova i izdajnika Meda Zemunca
Novi komentar