Barska policija

Identifikovani osumnjičeni za napad na Mikovića

Službenici Centra bezbjednosti Bar identifikovali su lica koja su, kako se sumnja, napala ljekara Tomislava Mikovića prilikom pružanja ljekarske pomoći jednom licu ispred Doma učenika u Baru.  
Objavljeno: 17. 03. 2018 - 13:18 Promjenite veličinu teksta: A A A

- Naime, Dežurna služba CB Bar je 15. marta obaviještena od strane T.M, ljekara zaposlenog u Službi hitne medicinske pomoći u Baru, da je prilikom službene intervencije – pružanja ljekarske pomoći jednom licu napadnut ispred Doma učenka u Baru od strane njemu nepoznatih lica za koja je naveo da su najvjerovatnije maloljetna. On je naveo da su se ta lica nakon napada dala u bjekstvo. Službenici CB Bar su odmah po saznanju izašli na lice mjesta, obavili više razgovora i prikupili obavještenja u cilju identifikacije izvršilaca. Na osnovu policijskih mjera i radnji došlo se do saznanja o identitetu lica koja su, kako se sumnja, napala doktora T.M. S tim u vezi drugom Centru bezbjednosti upućen je zahtjev za pronalazak lica i uzimanja izjava od njih – navodi se u saopštenju Uprave policije.

Takođe, prema Osnovnom sudu u Baru iniciran je zahtjev, uz saglasnost državnog tužioca u ODT u Baru, za izdavanje naredbe za izuzimanje video zapisa u cilju utvđivanja činjeničnog stanja.

Nadležni tužilac će se o kvalifikaciji navedenog djela izjasniti nakon utvrđivanja svih činjenica i uvida u spise predmeta.

O svim daljim mjerama i radnjama u vezi konkretnog događaja javnost će biti blagovremeno obaviještena.

Komentari: 3

Guest_26087

17. 03. 2018 - 14:50

Procesuirati IH !!! NIJESU I NECE BITI IZNAD ZAKONA!!!! OVO JE SRAMOTA ZA VLADU CG da doktori MORAJU PO novinama da idu da bi MUP reagovanju KADA JE doktor na duznosti prebijen!!!
@

17. 03. 2018 - 22:01

Dje je bio Pipiun.On voli da maltretira sluzbena lica (policajce sudije itd)
NIKOLA

18. 03. 2018 - 06:26

Ovakve osobe treba odma smjestiti u maloljetnicki zatvor i roditelje novcano kazniti.Jednom mora da se pocne sa strozim mjerama prema oviakvim nasilnicima da ne dolazi do mnogo vecih problema.DRUSTVO STITI I NAGRADUJE OVE HULIGANE BLAGIM KAZNAMA
Novi komentar