Žika Nikolić: Bilo je dana kada sam živio na korici hleba i malo mlijeka

Živorad Nikolić poznatiji kao Žika Šarenica, koji je nedavno prešao sa RTS-a na Pink, bio je gost u emisiji “Magazin In” kod Sanje Marinković gdje je između ostalog pričao o svom životu i detaljima koji do sad nisu bili poznati.
Objavljeno: 17. 03. 2018 - 21:48 Promjenite veličinu teksta: A A A

– Mama mi je omogućila da je ostavim još od 14 godine. Navikao sam da se snalazim, da živim normalno. Dešavalo se dok sam studirao da mi zatrebaju pare, živio sam u studenstkom gradu, dođem kući u Jasikovac, potražim ono malo para što sam imao sa namerom da tražim od roditelja nešto para, ali vidim da se oni muče i da nemaju, pa se vratim i bez toga. Bilo je dana kad smo kao studenti živjeli na korici hleba i malo mleka i to je bilo super, ali shvatio si da moraš nešto da doprineseš i pomogneš koliko možeš svojoj porodici – rekao je Žika Sanji i dodao:

– Danas djeca od 30 do 35 godina očekuju suviše. Nenormalno je da danas djeca čekaju da ti odeš da kupiš burek, a oni se izležavaju. Kad ustanu ljuti su, jer nemaju šta da pojedu – zaključio je poznati voditelj.

Kako su sada kolege na istoj televiziji Sanja je poručila Žiki da treba da idu u provod kako bi to proslavili, a njegov odgovor razniježio je sve:

– Dogovoreno, šta god želite. Samo nemojte da pretjerujete, samo ovo društvo (u studiju) ovdje i moja žena, Moja Zorana. Ona je kontrola. Bez nje ništa. Prihvatite odmah, jer je to rješenje – istakao je Žika i pokazao koliko mu znači podrška supruge.

 

Komentari: 1

Guest_63353

18. 03. 2018 - 10:12

MISLIM DA CE OVU VIJEST PRENIJETI SVI SVJETSKI MEDI
Novi komentar