Bračni par iz Ulcinja brutalno ubijen u Ekvadoru

Fadilj Kačanić i njegova supruga Fatima, brutalno su ubijeni u Ekvadoru. Ubistvo se desilo prije tri dana - pišu tamošnji mediji.

Objavljeno: 18. 03. 2018 - 09:12 Promjenite veličinu teksta: A A A

Beživotnog Fadilja i njegovu suprugu pronašli su oko 20 kilometara od njihove kuće. Prema navodima tamošnjim medija, policija traga za dvije muške osobe, a sumnja se da se radi o profesionalnim ubicama. 

Pregledom snimaka sa kamera utvrđeno je da su dvije osobe, prerušene u policajce, došle automobilom albanskih registarskih oznaka, a još uvijek nije poznato da li je ovaj bračni par ubijen u njihovoj kući ili na mjestu gdje su pronađeni leševi.

Kačanić je bio u zatvoru nekoliko godina zbog trgovine narkoticima, a prema navodima tamošnjih medija optuživan je više puta za pljačku.

(Foto: José Morán / El Telégrafo)

Komentari: 2

Vlado

18. 03. 2018 - 09:36

Odkud sad Albanske tablice u Ekvador? Nesto tu nije logično. Ko to ide sa tablicama Albanskim da ubije Albance u Juznu Ameriku? Nenormalno
Poruka

18. 03. 2018 - 14:43

Pa, recimo, ako su mogli imati polic.uniformu, mogli su staviti i alb.tablice, možda samo naljepnicu. Djeluje mi kao poruka, da se zna da su ubice iz Albanije.
Novi komentar