Krivokapić zahvalio Mekejnu i Tarneru za podršku na putu ka NATO-u

Predsjednik Socijaldemokratske Partije Crne Gore Ranko Krivokapić je, povodom predstojećeg uručivanja državnih odlikovanja senatoru Džonu Mekejnu i kongresmenu Majku Tarneru, uputio čestitke u kojima naglašava izuzetan doprinos koji su oni dali kako bi Crna Gora postala članica NATO-a.

Objavljeno: 18. 03. 2018 - 13:42 Promjenite veličinu teksta: A A A

Krivokapić je kazao da je Tarner uložio nesebične napore u formiranje crnogorskog kokusa u Kongresu Sjedinjenih Američkih Država.

“Koristim ovu priliku da te, kao iskrenog prijatelja Crne Gore, podsjetim da je naša mala država u posljednjim strategijama Evropske unije okarakterisana kao zarobljena država ali sam uvjeren da ćemo uz tvoju pomoć uskoro uspjeti da ostvarimo demokratiju euro-Atlanskog tipa u Crnoj Gori“, naveo je Krivokapić u pismu Tarneru.

U pismu senatoru Mekejnu, Krivokapić je iskazao zadovoljstvo brojnim međusobnim susretima tokom kojih je Mekejn isticao svoju snažnu podršku težnjama Crne Gore da postane članica NATO-a.

“Izuzetno mi je drago da je moja država, iako još u predvorju demokratije postala punopravna članica NATO-a. Vaš doprinos tome je nemjerljiv a poznat je samo nekolicini nas iz Crne Gore pa koristim ovu priliku da Vam i lično čestitam na priznanju koje Vam je Crna Gore dodijelila”, poručio je Krivokapić.

Komentari: 12

Tara

18. 03. 2018 - 14:25

Oni nijesu tebe podrzali..no DPS na celo M:Djukanovica Svak zan da si stao na stranu pucista i terorista! Stub Srama!
Prevarant

18. 03. 2018 - 14:34

Krivokapic medju “nekolicinom u Crnoj Gori”, je pokušaj da da vaskrsne iz politički mrtvih. Tamo on zna sto su uradili Mekejn i Tarner, a oni koji ih nagrađuju neznaju zbog čega ih nagrađuju. To je Krivokapic, prevarant na uličnoj razini...
Uskok

18. 03. 2018 - 14:52

Ti si odavno bivsi.... .. .
Nina

18. 03. 2018 - 15:00

Da je sreće i da nema sujete medju opozicionim političarima, Krivokapić je bio pravi opozicioni kandidat jedinstvene opozicije, koji je mogao jedini imati dobar rezultat. Ovako unaprijed znate da nećete uspjeti. Zato nemojte da se folirate i poslije izbora napadate, jer ste svi falili i samo dokazujete da ste pogubljeni političari.Poslije toliko godina iskustva jedini on je imao šansu, ovako teško.
Licemjerje i prevara

18. 03. 2018 - 16:54

Da su ti se zelje ispunile nikad u NATO usli ne bi , nego bi nam danas vlada bila sacinjena od uglednih paralmentaraca tj. Vojvode Mandica, Medojevica Zemunca i histericnog Knezevica, sa eventualnim dodacima sa strane tipa Milic, Danilovic, ... Vas kao mali djelic bi zapala kakva nagrada sto ste prevarili suverenisticki dio biraca.
Licemjerje i prevara - I

18. 03. 2018 - 16:55

Isti Ranko Krivokapic je bio i ostao saveznik anti -NATO bloka. DF je zvao ugledni parlamentarci. Ni dan danas nije priznao AUTENBTICNOST DRZAVNOG UDARA uprkos potvrdama sa Zapada. SRAMOTNO
Traze se ledja

18. 03. 2018 - 17:47

Jedan politicar iz DF, nekarakteristicno za njih rece jednu metaforu: "SDP je kao ptica na ledjima nilskog konja zivjela punih 18 godina, kljuckajuci mu parazite po ledjima". Ja bi dodao da joj se ucinio jedan nilski konj jos veci , polecela je prema njemu i shvatila da to nije nilski konj no krokodil. I evo dan danas leti i trazi ledja na koja ce sleceti.
Za ponovit

18. 03. 2018 - 18:02

"prevarant na uličnoj razini..."
Uskok

18. 03. 2018 - 19:21

Pao na dno pa se koprca...
BODIN

18. 03. 2018 - 21:28

Najteže je i najbolnije kad ovi burek-patriote lažu sebe.A dobro znaju da je Ranko I SDP-DPS izvukao iz ratnih čizama Srebrnice,Vukovara i Dubrovnika
?

18. 03. 2018 - 23:58

Je li ovo Kara Rankova koja se prerusila ? Tebi bi prije pristajao Nick Nemanja ili Rastko no Bodin , duduku
Vanja vulic

19. 03. 2018 - 09:49

Ranko,zahvaljuje,EU u cudu,dje se ti Ranko nalazis sada,A bili su u cudu dje te Djukanovic postavi tada.Ti svojim cinjenjem i tada,a i sada dokaza da "nasla se vila u sta nije bila",(vila samo figurativno),nisi dorastao da budes uz jednu personi kakav je Djukanovic.Ne moras ti zahvaljivati nikom.EU je zaboravila ko si ti?.
Novi komentar