Ocijenio poslanik DPS-a

Rakočević: Knežević demonstrira strah od izvršne presude

Milan Knežević, kao osvjedočeni protivnik države, demonstracijom primitivizma u formi nečega što naziva "poslaničkim pitanjem", a zapravo je degutantni pamflet, napada njene institucije i pokušava da nametne zaključak da je Crna Gora sociološki, kao i u smislu vladavine prava - nedostojna državnog statusa.  Svi ti  njegovi mnogobrojni pokušaji, pa i ovaj najnoviji, dio su strategije i poznate matrice da se postojanje države obesmisli, navodi se u saopštenju poslanika DPS-a, Nikole Rakočevića, dostavljenom Portalu Analitika.
Objavljeno: 18. 03. 2018 - 17:44 Promjenite veličinu teksta: A A A

-  A ako je besmisleno da država postoji, onda bi je, kako beznadežno priželjkuje Knežević, trebalo pripojiti nekoj drugoj državi na vazalno služenje. I sva Kneževićeva činjenja, zakonita i protivzakonita, javna i tajna, lična i grupna, imaju samo taj jedan strateški cilj - dokazati da Crna Gora nije zaslužila da bude država! Da bi promovisao tezu o tome da Crnogorcima država ne pripada, ideološki zaslijepljeni Knežević, patološki pokušava predstaviti svaku instituciju države: Predsjednika, Vladu, Skupštinu - nedostojnu svoje funkcije.

Ipak, ovoj prepoznatljivoj strategiji i matrici sada se nadodaje i jedan novi motiv, lično vezan za Kneževića: strah od izvršne presude kojom je kažnjen i sudskog postupka koji je u toku, a čiji je akter. Otud valjda i pominje Frojda.

Nikog ne raduju ovi neprijatni događaji, ali su oni između ostalog opomena svakome ko se zanese u mislima da je jači od države, da postoji zakon, da je Crna Gora država vladavine prava i da je pravda nekada sporija nego što bismo željeli, ali je uvijek dostižna. Pa i za one kojima je "majka Rusija" - zaključuje se u saopštenju koje potpisuje Nikola Rakočević, poslanik Demokratske partije socijalista u Skupštini Crne Gore.

Komentari: 7

Dumelja

18. 03. 2018 - 18:52

Svaka vam cast gos.Rakocevicu, tako se brani partija koja je mnogo doprijenila da CG povrati svovu nezavisnost i medjunarodno priznanje,a vi mladi na taj nacin branite svoju partiju i svoju CG.Ovakve primitivne i bolesne osobe koji se bave politikom ne postuju drzavne institucije treba rigolozno kaznjavati jer niko nemoze biti iznad zakona pogotovo ne ovakve licnosti koji svako dnevno omalovazavaju i pljuju po CG.Ovaj porimitivizam je u CG nastao kad su se na politickoj sceni CG pojavili novokompovani prostpski politicari (Becic,Knezevic,Mandic,Milacic,Radulovic......)i primitivizsm koji u Srbiji i Reb.Srpskoj zajedno sa njihovim popovima vec godinama traje pokusavaju to primijeniti i u CG.Zato svi mladi u CG koji vole,postujju svoju drzavu moraju ustati i suprostaviti se ovkom primitivizmu.Vi mladi nastavite ovako braniti sve ono sto je svetinja Crne Gore cast i postenje
Freeman

19. 03. 2018 - 10:53

Đe živiš ti Dumelja?.Po svim režimskim istraživanjima SPC uživa najveće povjerenje građana u Crnoj Gori.Takvi kao ti su ogromna manjina !Činjenice su neumoljive.
Novak

19. 03. 2018 - 11:21

I Milošević je u Srbiji uživao najveće povjerenje građana pa smo viđeli što je uradio.Sa ovima iz SPC ćemo lake nego sa njim i to vrlo brza.
@

18. 03. 2018 - 19:19

LAKO JE TEBI PISATI A ZAMISLI DA MU NEDAJ BOZE SLUCAJNO ISPANE SAPUN.REALAN JE NJEGOV STRAH.
CRNOGORSKI 007

18. 03. 2018 - 20:36

ZA CELU OVU SITUACIJU U CG ,KRIV JE STANKOVIC,SADA GA NIDJE NEMA DA SE OGLASI POVODOM MANDICA KOJI DVA PUTA POKUSAVA POBJECI,NEMA DRUGOG OPRAVDANJA PORED ZABRANE NAPUSTANJA CG OSIM BJEZANJE.STANKOVICA NEMA A NEMA NI VLASTI DA PREDUZME NESTO.CUDNO.NEKO MUTI.
Freeman

19. 03. 2018 - 10:40

Crna Gora nije zaslužila da postane privatna država,zbog svoje veličanstvene istorije.Ipak to se desilo !.Ne znam je li gore biti ruska gubernija ,upravni okrug Srbije ili privatni posjed crnogorskih tajkuna ?!.
Momčilo,Pljevlja

19. 03. 2018 - 19:45

Ajde srboljube (freeman ) , ne mlati.
Novi komentar