Veliko nevrijeme u Perazića dolu

Talasi „progutali“ restoran

Nevrijeme i južni vjetar podigli su preksinoć ogromne talase koji su ,,progutali“ restoran Amida Adžiahmetovića u Perazića dolu, a na sreću tada nikog nije bilo u objektu. Adžiahmetović je ispričao za Pobjedu da je njegov objekat imao oko 50 kvadrata, te da je na tom mjestu ostao samo pijesak. Restoran je, kako je pojasnio, bio izgrađen od drveta, rigipsa, keramike…
Objavljeno: 19. 03. 2018 - 06:35 Promjenite veličinu teksta: A A A

- Ogromna je šteta pričinjena. Nestala je i komplet kuhinja sa svim elementima. Tu je bila velika terasa. Sve su to ponijeli talasi - kazao je on.

Kada je, kako se prisjeća, čuo da je počelo veliko nevrijeme zaputio se prema svom restoranu, ali ništa nije mogao da učini. Istakao je da je zato nevrijeme posmatrao sa jedne stijene.

- Nikada tolike talase nijesam vidio u životu. Plovio sam i putovao, ali ovo nikada nijesam vidio. To je otvoreno more i jugo je bio veliki. Ogromne stijene su, takođe, izbačene na plažu. Ponijelo je i plažu. Tu više nema pijeska – istakao je on.

Adžiahmetović će, kako je najavio, zbog srušenog restorana tražiti pomoć od Morskog dobra i od komisije koja se bavi procjenom štete koje su nastale zbog vremenskih nepogoda.

Komentari: 0

Novi komentar