Prijem u Crnogorskom olimpijskom komitetu

Petrović: Biću maksimalno posvećena klubu

Novoizabrana predsjednica Budućnosti Radmila Petrović kazala je da će u narednom periodu maksimalno biti posvećena ženskom rukometnom klubu, ali da će se uvijek naći prostora i vremena za Crnogorski olimpijski komitet (COK). Ona je danas bila gost predsjednika COK-a Dušana Simonovića.
Objavljeno: 19. 03. 2018 - 15:36 Promjenite veličinu teksta: A A A

Simonović je podsjetio da je Petrović bila dio srebrne reprezentacije sa Olimpijskih igara u Londonu 2012.godine i aktivno učestvovala u projektima Crnogorskog olimpijskog komiteta.

Petrović je u dresu reprezentacije bila prvakinja Evrope, a njena trofejna karijera vezana je za ŽRK Budućnost, sa kojim je dva puta osvajala Ligu šampiona.

Simonović je naglasio da će saradnja ubuduće nastaviti i kroz njen angažman sa Ženskom rukometnom reprezentacijom Crne Gore, u susret narednim Olimpijskim igrama u Tokiju.

"Petrović je u svakom smislu dobar primjer mladim ženama u Crnoj Gori. Vrhunski sportista i privržena majka, kojoj je porodica, koja je i osnovni temelj svakog društva, bila prioritet. Ovim njenim novim angažmanom dokazuje da žene u Crnoj Gori danas uspješno prave balans između privatnog i poslovnog, odnosno da posvećenost i ljubav prema tome što radite i što jeste, umanjuje mogućnost za zapostavljanje bilo kog segmenta", kazao je Simonović.

Komentari: 0

Novi komentar