Akcija policije

Policija pretresla objekte Popovića, Kneževića, Lakovića i Vučinića

Pripadnici specijalnih policijskih snaga i sektora kriminalističke izvršili su danas pretrese objekata i lokacija u široj okolini Podgorice koje koriste bezbjednosno interesantne osobe.
Objavljeno: 20. 03. 2018 - 11:36 Promjenite veličinu teksta: A A A

Policija, prema saznanjima našeg portala, pretresa objekte koji koriste Bojan Popović, Miljan Milić, Novica Knežević, Igor Laković i Mišo Vučinić. 

U današnjoj akciji, policija je zaplijenila izvjesnu količinu droge, oružja i municije.

Od prošle godine pretreseno je više od 350 lokacije koje koriste članovi organizovane kriminalne grupe, bezbjednosno interesantna lica i njima bliske osobe.

Komentari: 2

Мирослав Ђукић

20. 03. 2018 - 13:36

Диктатура је прешла на виши ниво!
Ilija

20. 03. 2018 - 13:54

Što maltretirate policiju. To nije njena stvar. Stvar se rješava na sljedeći način. U skupštini se donese zakon o ispitivanju porijekla imovine. Po tom zakonu se postupi i ako nema poklapanja imovine sa plaćenim porezom ide tužba za utaju poreza. U normalnim državama se, u takvim slučajevima, izriču višedecenijske kazne bez da je tužioc dužan da dokazuje kriminalnu djelatnost tuženog. To bi bio jednini način da se ovome stane na put ali mi se čini da bi pod udar tog zakona došao cijeli državni aparat. Zbog toga se sve ovo i radi. Sve ovo je scenario da bi ljudi povjerovali da se tamo neki bore protiv kriminala.
Novi komentar