Krivična prijava protiv Barana

Dva maloljetnika osumnjičena da su napali doktora u Baru

Uprava policije podnijela je krivičnu prijavu protiv dva maloljetnika, osumnjičena da su 15. marta napali doktora Tomislava Mikovića, ispred Doma učenika u Baru.
Objavljeno: 20. 03. 2018 - 15:32 Promjenite veličinu teksta: A A A

Miković, doktor zaposlen u Službi hitne medicinske pomoći u Baru, je Centar bezbjednosti u tom gradu obavijestio da su ga nepoznati maloljetnici, tokom pružanja ljekarske pomoći, napali ispred Doma učenika, a potom pobjegli.

Barska policija je ubrzo došla do saznanja o identitetu osoba koje su, kako se sumnja, napale doktora.

“S tim u vezi drugom Centru bezbjednosti upućen je zahtjev za pronalazak lica i uzimanja izjava od njih”, navode u Upravi policije.

Zbog sumnje da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje, državnom tužiocu za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru podnijeta je krivična prijava u redovnom postupku protiv maloljetnih Podgoričana V.J. (17) i M.V. (17).

Komentari: 1

Guest_86263

21. 03. 2018 - 00:03

DA li su uhapseni? Udarali su ga pesnicama po glavi, covjek JE bio povrijedjen!! Da li su zadrzani ? To sto su 17 IH ne moze I ne smije postedjeti hapsenja!!! U Londonu I Berlinu bi bili uhapseni I zadrzani!!! Ako pratite zakone EU oni treba da su pritvoreni!!!
Novi komentar