Godina milionskih investicija u opštini Bar

Na teritoriji barske opštine, nakon uspješne 2017.godine, investicioni talas se nastavlja milionskim ulaganjima koja će biti realizovana u toku ove, 2018-te godine - saopšteno je iz OO DPS Bar. 
Objavljeno: 20. 03. 2018 - 16:25 Promjenite veličinu teksta: A A A
''Izgradnja novih saobraćajnica, nadvožnjaka prema Bjelišima, Centra za djecu sa posebnim potrebama, pasarele, vodovodne i kanalizacione mreže, uređenja trgova u Baru i Sutomoru, valorizacije turističkih potencijala i kulturnih dobara barske opštine, investicionog održavanja po prioritetima Mjesnih zajednica i drugih velikih investicija, plan su za 2018-tu godinu'', navodi se u saopštenju.
 
Kaoko dodaju, pored ovih projekata, radiće se i na izgradnji prepumpne stanice Volujica.
 
''Vrijednost ove investicije je 1.580.000 €, a finansiraće se iz kredita kfW banke. Nakon zaključivanja Aneksa Ugovora sa izvođačem „Jedinstvo“ iz Užica, pristupilo se izgradnji projekta i njegovoj reviziji, a sa radovima se planira otpočeti u toku maja mjeseca. Nakon početka projekta izgradnje vodovodnog sistema za naselje Sv. Ivan, Zaljevo, Polje i Mala Volujica, za koje se očekuje da otpočnu u toku aprila mjeseca, izgradnjom ove prepumpne stanice osjetiće se pozitivni efekti i na okolna naselja'', zaključuje se u saopštenju.

Komentari: 0

Novi komentar