Preslušavan njen iskaz, išla sa Kneževićem za Skadar

Djevojka Milana Kneževića odbila da svjedoči, smatra da bi joj bezbjednost bila ugrožena

Tamara Magdelinić, djevojka optuženog lidera DF-a Milana Kneževića, odbila je da svjedoči na današnjem ročištu optuženima za za pokušaj terorizma na dan izbora 16. oktobra minule godine. Na današnjem ročištu preslušavan je snimak njenog svjedočenja iz tužilaštva u Beogradu. Na tom snimku se moglo čuti da Magdelinić tvrdi da ne zna ništa o slučaju, te da sva njena saznanja dolaze iz medija. Čulo se da je ona u toku 2016. godine privatno dolazila u Crnu Goru, pretežno bila u Rožajama a sa Kneževićem iz Crne Gore otišla za Skadar. Ona je kazala da je ta posjeta turistička i da ih niko nije zvao, ali je imala poteškoća da se sjeti kada je to bilo. Njoj je tužiteljka iz Srbije predočila da prema listingu je njen broj bio u kontaktu sa nekim stranim brojem 15. oktobra 2016. godine u 22:30, ali je Magdelinić kazala da ne zna čiji je to broj i da ga ona nije zvala. Odbrana je nakon saslušanja tvrdila da je snimak pušten protiv zakona jer je Magdelinić 10 godina u vezi sa Kneževićem.
Objavljeno: 21. 03. 2018 - 11:00 Promjenite veličinu teksta: A A A

Tok suđenja:

11:25 Sutkinja Suzana Mugoša saopštila je da je termin novog pretresa sjutra u 10 sati ali da nije sigurna da li će Apelacioni sud do sjutra uspjeti da donese odluku o izuzeću.

11:18 Advokat Jugoslav Krpović zatražio je izuzeće sutkinje Suzane Mugoše, jer je kako je kazao, na prethodnom ročištu uvrijedila njegovo dostojanstvo i ugled kada je kazala da ne poštuje sud i da je neprikladno odjeven, jer je došao u farmericama.

On je kazao da je bio u pantalonama tamno plave boje, i da poštuje sud.

"Prekršili ste član 6. Etičkog kodeksa suda. 15. marta sam bio obučen kako treba, ishitreno ste reagovali i udaljili me, a da prethodno nijeste to ni provjerili. Ne ponašate se ravnopravno prema svima. Nijeste me primili u vašu kancelariju ni jedan put kada sam vam to tražio, a razlozi su bili pitanje života i smrti moje branjenice. Tražim da Apelacioni sud odluči o izuzeću," rekao je Krpović.

11:01 Većina advokata odbrane se protivi predlozima tužioca, Radosavljević i Krpović, Medojević su tražili da se izjasne sjutra. Jovanović je kazao da bi mogao da se izjasni na predlog tužilaštva na pribavljanje zapisnika kada je utvrđivan identitet svjedoka saradnika Sinđelić Saše, i da se sasluša Slaven Radunović. O ostalom je dodao da bi se izjasnio sjutra.

10:55 Tužilac je predložio da se saslušaju novi svjedoci - Jelić Mileta vezano za poznastvo sa Mirkom Velimirovićem i njihove komunikacije  dok je Velimirović boravio u Crnoj Gori tokom 2016. godine , Miliku  Dačevića, jer je odbrana potencirala da ova osoba ima učešća u događajima.

Predložili su i saslušanje Milete Pavićevića, Dobrila Dedeića kako bi provjerili iskaz svjedoka saradnika Sinđelić Saše, Slavena Radunovića o razgovoru sa Mihailom Čađenovićem u februaaru 2017. godine i vezano za događaje iz prve polovine oktobra 2016. godine. T

Predložili su i da se saluša  Alfred Berthed o komunikaciji sa Brajanom Skotom a povodom ponude koju je preduzeće Brajana Skota dobilo u vezi sa izradom planova za evakuaciju i ekstrakciju koji su trebali da budu završeni do petog oktobra 2016. godine. 

10:47 Advokat Miroje Jovanović je kazao da ga je sramota zbog postupanja organa iz Srbije.

''Ona na samom početku kaže da je Milanu Kneževiću kao i Andriji Mandiću skinut imunitet. Tužilaštvo to zna, ali oni ne znaju to što mi znamo. Ta euforija tužilaštva traje do 9. aprila. Nije ovo jedina sestra, majka, brat, otac, koji su u Srbiji bili proganjani dok se nije saznalo da imamo saradnika u ovoj optužnici. Nakon ovoga tužilaštvo se povuklo iz ovog projekta. Čak se išlo dotle da u jednom momentu na vrlo direktan odgovor da nije ponijela telefone i da su kod oca. Iz meni nepoznatog razloga tužilaštvo to opet pita. Ovo je bilo klasično iscrpljivanje. Imajući u vidu status i odnos sa Milanom Kneževićem, ovaj iskaz je podoban da se izuzme iz spisa a ako se to ne uradi moglo bi se jedino iskoristiti kao dodatak da su jedan pjesnik i njegova djevojka otišli da obiđu Skadar'', kazao je Jovanović.

10:37 Advokat Radosavljević je kazao da je ovo ispitivanje skandalozno.

''Vi ste ušli u intimu mog branjenika i definisanju njegve veze. Ako je ona rekla da je 10 godina u vezi sa mojim branjenikom šta to znači? Brak može da traje nedjelju dana... Kroz snimak se jasno čulo da ona kaže još jednu stvar, bračni drug i vanbračna zajednica. Upravo preslušavanjem mogu da potvrdim da razlozi na koje je ona ukazala zašto smatra da ne želi da svjedoči da je bila potpuno u pravu. Da smo imali situaciju da je svjedok pristupio u sud vi bi ste bili dužni da joj postavite ta pitanja ili bi ste se našli da tumačite da ona nije u bračnoj zajednici sa Milanom Kneževićem, sa kojim je 10 godina u vezi. Druga stvar je o načinu vođenja saslušanja. Na samom početku smo čuli da zamjenik tužioca Srbije navodi spisak lica iz ove optužnice - Saša Sinđelić (tada već uveliko svjedok saradnik), Mirko Velimirović (potpisao sporazum) itd... Ona je na samom početku dovedena u zabludu, ona je dobila zamolnicu sa spiskom pitanja i u njemu su lica koja već tada nisu više optuženi već svjedoci i saradnici. Podsjećam Magdelinić je na samom početku kazala da o optužnici ne zna ništa bez ono što je saznala iz medija. Tom rečenicom je njeno svjedočenje trebalo da se završi. Ali ne, napravljen je skandal jer su nastavili da je ispituju kao da je ona osumnjičeno lice. Mi smo imali da nemamo svjedoka koji svjedoči na osnovno pitanje koje se postavilo na početku, već smo slušali ko nju izdržava, zašto je išla sa sestrom, ko finansira nevladinu organizaciju za koju je radila. Onda idu telefoni. Ona je tu kazala da nikog nije zvala. Onda zamjenik tužioca okreće priču. Predočavaju se listinzi sa početnom greškom jer se stavlja pogrešan datum i forsira se ta priča. Njeno svjedočenje je na nezakonit način preslušano pred ovim vijećem i pred čitavom javnošću. Na taj način niste ispoštovali ono što je ona lijepo zamolila u podnesku. Takođe zamjenik tužioca se nije ponašala prema njoj sa dužnim poštovanjem i ona nije saslušavana kao svjedok nego kao osumnjičeno lice. Ovo je radnja koja je treba da posluži za potrebe tužioca'', kazao je on.

10:31 O iskazu svjedoka, Glavni specijalni tužilac je kazao da svjedokinja nije bila iskrena oko telefonskih razgovora.

''Jasno se vidi iz njenog iskaza da nije u vanbračnoj zajednici te da nije bila iskrena kada je govorila o komunikaciji telefonom. Jasno je razjašnjeno u ovom iskazu da je telefon bio kod nje, da nije davala nikome, da nije bio otuđen i da je izvršena komunikacija i da je ta komunikacija ostvarena sa specijalnim telefonima koje smo predstavili kroz slučaj a sve će biti utvrđeno kroz dokaze'', kazao je Glavni specijalni tužilac Milivoje Kantić

10:26 Tužiteljka je predočila da prema listingu stoji da je sa njenog broja pozvan strani broj telefona 15. oktobra 2016. godine oko 22:30 i da je taj poziv trajao svega nekoliko sekudni.

''Ne znam, ja nemam potrebe da zovem nepoznate brojeve, ja taj poziv nikada nisam obavila. Telefon je sve vrijeme bio kod mene, nije mi bio ukraden i nikome nisam dala da ga koristi'', kazala je ona.

10:22 Tužiteljka je navela da prema listingu stoji da je Magdelinić imala komunikaciju sa stranim brojem telefona. Ona odgovara da joj taj broj nije poznat.

10:21 Magdelinić je promijenila iskaz oko puta u Skadar.

''Ako mogu da se vratim na Skadar. Kako ste pomenuli april mjesec, sjećam se da smo mi zapravo u aprilu bili do Skadra, tako nešto početkom godine. A kasnije smo pričali u avgustu pa nam je bilo komplikovano pa smo ipak otišli na more. Nije da skrivam nešto samo su mi se pobrkala sjećanja'', kazala je ona i obrazložila da u Albaniju je ušla uz pomoć pasoša i da koliko zna nije moguće da je prešla granicu sa ličnom kartom.

10:14 Magdelinić je kazala da redovno briše kontakte i poruke te da ne zna čiji su brojevi koje joj je tužiteljka predočila.

10:14 Magdelinić je dodala da je još jednom bila do Skadra sa sestrom ali ne može da se sjeti da li je to bilo te godine ili 2015.

10:13 Magdelinić je ponovila da su do Skadra otišli turistički. ''Mi volimo da putujemo, niko nas nije zvao tamo da dođemo i sa nikim se nismo sreli tamo. Bilo je isključivo radi izleta i ručka'', kazala je ona.

10:11 Ona je odgovarajući na dalja pitanja kazala da je master pravnik, da je trenutno nezaposlena i da je roditelji izdržavaju dok ona radi na svom usavršavanju. ''Usavršavam engleski i ruski jezik i upisala sam jogu, želim da budem instruktor'', kazala je ona.

10:10 Tužiteljka je pitala zašto su baš otišli do Skadra jer je ljeto i ima toliko lokacija na moru i da li je to uobičajeno za njih?

''Uobičajeno je da idemo na izlete jer živimo razdvojeni pa koristimo vrijeme koje imamo. Nikada nisam bila do Skadra pa smo zbog toga otišli tamo. To je bilo krajem mjeseca taman oko avgusta, i ja sam morala da se vraćam za Beograd pa je to bila najbliža opcija'', kazala je ona.

10:05 Tokom 2016. godine je u Crnoj Gori kaže bila jedom u avgustu.

''Možda i više puta stvarno ne mogu da se sjetim to možete provjeriti preko granice. Mislim da sam krenula krajem jula i da sam bila čitav avgust. Kada dođem tamo pretežno sam u rožajama kod svojih. Došla sam privatno naravno. Bila sam par dana u Podgorici, vidjela se sa Milanom. Bili smo do Skadra na ručku'', kazala je ona.

10:03 Magdelinić je odgovarajući na dalja pitanja kazala da je sa Kneževićem u emotivnoj vezi već 10 godina. Ona je dodala da nije član Demokratskog fronta.

''Niti mogu biti član jer sam državljanin Srbije. Ja pošto sam master pravnik mu ponekad dajem neke savjete i svoja mišljenja o predlozima zakona, da li bi se oni negativno odrazili na stanovništvo itd...'', kazala je ona.

10:10 Ona je odgovarajući na dalja pitanja kazala da ima državljanstvo Srbije, a da je imala državljanstvo i Crne Gore, te da ne zna da li joj je oduzeto u međuvremenu.

Tužiteljka je dalje pitala ko je Milan Knežević?

''Milan Knežević je lider Demokratske narodne partije Crne Gore, sa kojim sam ja u emotivnoj vezi, i predpostavljam da sam zbog toga ja ovdje'', kazala je Magdelinić.

10:05 Tužiteljka iz Srbije je svjedoku pričitala većinu imena lica iz optužnice. Magdelinić je kazala da ne poznaje ni jedno lice. Tužiteljka je pitala da se izjasi šta zna o slučaju.

''Sve što mi je poznato je ono što sam saznala iz medija. Da je prošle godine uhapšen određen broj lica i da su neki pušteni. Čujem da je optužena država Rusija kao i neki ljudi iz te zemlje. Prije neki dan je liderima DF-a Milanu Kneževiću i Madiću skinut imunitet zbog istrage. Znači sve što znam o tome je iz medija. Kada su bili izbori ja sam bila u Srbiji. Odlazim povremenu za Crnu Goru, tamo imam kuću i ponekad idem tamo. Lica koja ste mi predočili nikada nisam kontaktirala jer ih ne poznajem. Povremeno imam i 069012969 broj koji je registrovan na Milana Kneževića, koristim ga jer smo umreženi'', kazala je Magdelinić.

9:49 Sud je donio rješenje da se presluša svjedočenje Tamare Magdelinić.

''Navodi da je u vanbračnoj zajednici ne stoje jer je Magdelinić dala izjavu da je u emotivnoj vezi a ne u vanbračnoj zajednici. Takođe optuženi Milan Knežević se izjasnio da nije oženjen i takođe nije pomenuo vanbračnu zajednicu. Takođe svjedok Tamara Magdalinić je prilikom svjedočenja adekvatno upozorena o svim njenim pravima'', kazala je Mugoša.

9:30 Sutkinja je dala 15 minuta pazue kako bi odlučila o predlozima.

9:29 Advokat Miroje Jovanvoić je kazao da nema nišat protiv, ali da se plaši da Sud ne napravi propust ako nema današnjeg izvještaja o uručenju poziva-

''Jedino se plašim da mi ovdje sad ne proklizamo, jer možda čovjek ipak želi da dođe'', kazao je Jovanović.

Radosavljević je rekao da se načelno ne protivi da se presluša snimak njegovo svjedočenja ali imajući u vidu da je on direktno vezan za iskaz svjedoka Slavka Nikića, predlaže da se to učini nakon njegovog saslušanja.

9:28 Advokat Jovanović 

9:27 ''Pošto je očigledno da svjedok Vujošević Božo ne želi da dođe da svjedoči, da li ste saglasni da se presluša njegov iskaz koji je dao pred tužilaštvom?'', pitala je Mugoša. Tužilac Čađenović se složio sa predlogom.

9:23 Advokat Bulatović je dodao da se po porodičnom zakoniku Srbije i Crne Gore vanbračna zajednica je izjednačena sa bračnom. Svi ostali advokati odbrane, kao i optuženi se protive predlogu sutkinje.

9:22 Advokat Miroje Jovanović je kazao da između nje i jednog od okrivljenih postoji vanbračna zajednica. Jovanović dodaje da su institucije u Srbiji vrlo dobro obaviještene o tome, te dodaje da preslušavanjem njenog svjedočenja kršila bi se sva njena prava kao i ZKP.

9:20 Advokat Radosavljević se protivi da se presluša njeno svjedočenje.

Ona je ovjde ukazala da joj je uskraćeno pravo, da u svojstvu privilegovanog svjedoka odbije da svjedoči. Pozivajući se na tu odbredbu, ako bi došli u situaciju da na ovom glavnom pretresu preslušavamo njen iskaz, to znači da bi se ponovo kršio zakon.

9:16 Sutkinja Mugoša je predložila da se presluša njeno svjedočenje iz tužilaštva. Na taj predlog se složio Specijalni tužilac Saša Čađenović.

9:14 Tamara Magdelinić je odbila da svjedoči pred sudom. Ona je povodom njenog poziva za svjedočenje kazala da se radi o neprofesionalnom postupanju, brutalnom kršenju ljudskih prava, te da priča o državnom udaru nema nikakve veze sa njom. Nije pristupio ni svjedok Vujošević Božo.

''Povodom sudskog poziva za saslušanje u svojstvu svjedoka, obavještavam sud da shodno zakoniku krivičnog Srbije, koristim pravo da se ne odazovem pozivu. Ovu odluku donosim zbog kršenja mojih prava od strane institucija Crne Gore. U ovu farsičnu priču ja sam uvučena brojnim zloupotrebama i kršenjem mojih prava. Uz podsjećanje Suda da sam uz zamolnicu SDT-a saslušana u Beogradu i tom prilikom mi je uskraćeno da budem oslobođena od dužnosti svjedočenja. Očigledno nestručnim postupanjem tužilaštva Crne Gore uz iznošenje netačnih podataka vezanih za mene dovedena sam u vezu sa optuženima iz ovog slučaja koje ja nikada nisam ni vidjela. O mojoj involviranosti u slučaj govori i provlaćenje mojeg imena po medijima čime mi je narušen moj ugled i nanijeta mi je šteta, što je samo po sebi krivično djelo. Ja zbog ovog i mnogih drugih zloupotreba i kršenja prava ne mogu da imam povjerenje u državne institucije Crne Gore i smatram da bi moja bezbjednost bila ugrožena'', stoji u njenom dopisu.

9:11 Sutkinja Mugoša je konstatovala prisustvo tužilaštva, odbrane i optuženih.

Osim Kneževića, na optuženičkoj klupi za pokušaj terorističkog napada su se našli njegov partijski kolega Andrija Mandić, bivši šef srpske žandarmerije Bratislav Dikić, Kristina Hristić, Branka Milić, Dragan Maksić, Srboljub Đorđević, Milan Dušić i Mihailo Čađenović, dok se ruskim državljanima Eduardu Šišmakovu i Vladimiru Popovu, koji su označeni kao organizatori kriminalne organizacije, sudi u odsustvu.

U odsustvu se sudi i srpskim državljanima Nemanji Ristiću i Predragu Bogićeviću. Magdelinić je pažnju Tužilaštva zaokupila nakon što su listinzi telefonskih komunikacija otkrili da je dan prije parlamentarnih izbora sa svog telefona komunicirala sa brojem 44783910****.  Iz Specijalnog tužilaštva zaključuju da su Mirko Velimirović, Saša Sinđelić, Eduard Širokov koristili brojeve sa prefiksom  +44 koji je kontaktirala Magdelinić, kao i osoba sa kojom je ona komunicirala.

Komentari: 38

Morača

21. 03. 2018 - 07:40

četnička posla...
Slažem se...

21. 03. 2018 - 09:28

...samo slijepac neće i ne može da vidi koliko je ova gospodjica ekstremna. Moguće da je i Srbijanka. Ako je spremna udarit na onako kočopernog Kneževića, ne sumnjam da bi udarila i na Crnu Goru. A ima mi nekako i rusofilne crte, a stvar je jasna, dalje od Srba i Rusa. I jednima i drugima je primarni cilj u životu borba proti crnogorskog prosperiteta, samostalnosti i naše već čuvene demokratije. Prvijenstvo u Region i da ne pominjem.Sve ostalo im je sekundarno i nebitno. A kako DPS ima najviše iskustva u borbi protiv zlih Srba i Rusa, treba svi i uvijek da ih glasamo, ako ništa drugo da očuvamo ovakve plate i standard. Pravoszudje nam je u tome, oduvijek bilo veliki i dobar saveznik. Svijetla budućnost je pred nama. Ovim tempom, eto nas tamo za nepunih 700 do 800 godina. Živjeli!
Bokser Janko

21. 03. 2018 - 13:15

Gospođa je operativac KGB-a zadužena i za pronalaženje dalabu u ovom uglu Zemljine kugle koje pokazuju devijantnu sklonost ka Majci. Obrlatila je Nindžu i evo joj liže, iz ruke, punih 10 godina. Na putu ka moru (eee Jalta, Jalta...) samo stane uz put u Mojanoviće, svirne kratko jednom, i Nindža izlijeće iz druge kuće od željezničke stanice... Ne svraće kod svekrve... Onda si čitaju jedno drugom poeziju kroz Crmnicu... Gđa ove rede neće žurit sa pośetom već će tempirat pośetu za 4 mjeseca... da produže na more...
Ljubav preko žice

21. 03. 2018 - 08:32

A oće li mu obić staru majku u Zetu ravnu,u Mojanoviće,...
Mala korekcija

21. 03. 2018 - 11:03

Pravilna adresa je - Orlovo gnjezdo odmah iza Vucjeg dola odn gdje je vuk domaca zivotinja a lisica postu nosi.
Zeta

21. 03. 2018 - 08:48

Lijepa mu ova Beograđanka, nije da nije, al' je moga i u Zetu stotinu ovakvih nać i lješih
Ovo je rođena Rožajka

21. 03. 2018 - 13:53

A to sto zivi dugo u Beogradu to je druga stvar, simptomatično je da niđe ne radi a dobro živi, to nije od roditelja...kako je PIPUN došao do ove devojke?
Ima ih

21. 03. 2018 - 13:56

Mogao je, no ga u Zetu znaju pa je to problem.
gadan vakat u mrcenegro

21. 03. 2018 - 09:09

Ne more cojek nu redovan seks imat od lazova i zlocinaca iz KOSa . Svud nos oce da zavucu kao da su ginedkolozi .
Zoran

21. 03. 2018 - 09:28

Meni djeluje, ekstremno...
Zoran

21. 03. 2018 - 09:29

Srpkinja 100 posto...
Zoran

21. 03. 2018 - 09:29

U najmanju ruku sumnjiva...
Maja

21. 03. 2018 - 17:35

Velis li "Radose",ti vazda u pravu!
Zoran

21. 03. 2018 - 09:33

Čim je odbila da svjedoči, nešto krije...a onda logiciram ovako. Neće da svjedoči, znači nepoštuje sud, tj. institucije Crne Gore. A i djevojka opozicionara. Pored ovoliko nas i DPS-a, ona našla da se zaljubljuje u opoziciju. Meni je tu sve jasno...
Zoran

21. 03. 2018 - 09:33

Čim je odbila da svjedoči, nešto krije...a onda logiciram ovako. Neće da svjedoči, znači nepoštuje sud, tj. institucije Crne Gore. A i djevojka opozicionara. Pored ovoliko nas i DPS-a, ona našla da se zaljubljuje u opoziciju. Meni je tu sve jasno...
zadnja sansa

21. 03. 2018 - 09:34

Kakve Zecanke moras bit zestoko ugrozen da se na njih napalis
Svaka cast Tamara !

21. 03. 2018 - 09:44

Zasluzuju samo prezir i ignoranciju . Ó cemu da pricas sa Cetaljem i Joksimom osim o intimnim stvarima ?
Guest_37688

21. 03. 2018 - 09:57

Pokazite joj pravu sliku kako JE RUZNA!!!!
an

21. 03. 2018 - 10:00

sa njim je iz ljubavi sigurno...
Guest_54016

21. 03. 2018 - 10:01

Obavila JE posao za srbiju, sto bi svjedocila !!!
Slovenac

21. 03. 2018 - 10:11

NA koju foru je pipun uhvatio ovu ljepotinju? Nešto ovdje nije u redu.
Što jes, jes

21. 03. 2018 - 11:05

Ma vala, ja sam glasač DF-a, ali kako je uvati ni mene baš nije jasno. Eto da se i mi iz DF-a i vi iz DPS-a unečemu složimo.
nezne reci

21. 03. 2018 - 11:59

Milan je profesor knjizevnosti lijep i rjecit a na to riibe padaju . A najvaznije prave zene vole momke koji mirisu na Srbiju .
Hmmm

21. 03. 2018 - 17:15

Vele ljudi da mirise on na nesto drugo, no nije kulturno to pisati.
Zaboravila

21. 03. 2018 - 11:47

"Njoj je tužiteljka iz Srbije predočila da prema listingu je njen broj bio u kontaktu sa nekim stranim brojem 15. oktobra 2016. godine u 22:30, ali je Magdelinić kazala da ne zna čiji je to broj i da ga ona nije zvala" ....... SVE je namjestaljka? Sta veli SDP ?
Koji izbor !!!

21. 03. 2018 - 11:48

Nasla je finog momka. Grdan jeste ali je zato dobar, pametan i posten !!
Grdan zao i priglup

21. 03. 2018 - 17:48

Nijeste shvatili moj sarkazam za ovog psihopatu iz Zete
BLIC

21. 03. 2018 - 12:09

Iskaz ove Crnogorke iz Rozaja koja cepa ekavicu je pokazao da sve laze i da je sa njenog telefona zvat specijalni telefon.
Zoran

21. 03. 2018 - 13:12

Ništa nijesi razumio. Nijesam iz DPS-a, ako baš hoćeš, naprotiv. Ovi komentari su bili druge prirode. Ni za DPS ni za DF, a ni protiv njih. Razumiješ. Ima života i van politike.
Vanja Vulic

21. 03. 2018 - 13:56

Spojila ih ljubav prema Putinu i naravno novcu!!!
Vanja Vulic

21. 03. 2018 - 14:06

Knezevic je jedini hranilac u ovoj vanbracnoj zajednici,Magdelinicka rece da ju on izdrzava,sad moze pisat molbu da sto prije izadje iz zatvora,jer kako ce se ova dama mucit bez ikakvog primanja dok je on u zatvoru.
Iva

21. 03. 2018 - 14:17

Izdrzavaju roditelji nju i sestru,one putuju li putuju! da joj roditelji nijesu industrijalci?
mozda ne znas

21. 03. 2018 - 14:39

Vanbracna i bracna zajednica su i prema CG zakonu izjednacene . Znaci apsolutno ista prava ima kao da je vjencana pa i pravo da ne svjedoci . Morace Mile da podigne 1 € takse na flizidere da joj isplati pomoc i ukaljani ugled .
psihijatar

21. 03. 2018 - 23:50

Coce...prekontrolisi IQ...pod hitno
Dusko

21. 03. 2018 - 14:19

Pošto je bez posla tata joj plaća stan u kurseve da mu dijete nije sloj po kod oči. A USTVARI DR je plaća za pravne iMilanove usluge
(U)Mislilac

21. 03. 2018 - 14:21

Interesantna emotivna veza, ona dođe na nljetnji odmor, a provede samo jedan dan sa Milanom K
psihijatar

21. 03. 2018 - 23:17

Pipune majstore....dobra vala,.....no nezna se ko je koga ulovio ona tebe ili ti nju.Ko ce joj placati telefonske racune i kurseve Engleskog ali eto cusmo za Ruski jezik je dzaba,dok si nam ti na odmoru.Rece ona da ima Srpsi pasos a imala i crnogorski ako joj ga nijesu oduzeli kaze.Ma vala mora pipune da si joj namjestio i ruski pasos pa ona moze da zbrise kad god oce u majcicu a zao mi tebe
Zapazanje jednog kolege

22. 03. 2018 - 09:04

Kolega, ne treba biti iskusan psihijatar da se jasno vidi da su ovdje prisutne specificne deformacije licnosti. Misli da i laici ovo mogu da vide, zar ne?
Novi komentar