Đukić: Boriću se da Borozan igra protiv Hrvatske

Selektor Crne Gore Dragan Đukić poručio je da će nastojati da naš najbolji rukometaš Vuko Borozan zaigra u dvomeču sa Hrvatskom, tj. baražu za Svjetsko prvenstvo.
Objavljeno: 21. 03. 2018 - 11:23 Promjenite veličinu teksta: A A A

Bek Vardara je opet samovoljno istupio iz nacionalnog tima i postavlja se pitanje da će ikada više nositi “crveni” dres.

“Borozan neće igrati u prijateljskim utakmicama protiv Bosne i Hercegovine, ali ću nastaviti da se borim i vjerujem da će biti u sastavu tima protiv Hrvatske. Vuko je sjajan momak. Još uvijek nije u potpunosti zaliječio povredu zbog koje je propustio Evropsko prvenstvo. Očekuju ga odlučujuće utakmice sa Vardarom u Ligi šampiona, finalni turnir. Ponavljam još jednom, nisam i neću se odreći Vuka Borozana. Boriću se da bude u dresu sa državnim grbom u mečevima koji su od vitalnog značaja za Crnu Goru“, rekao je Đukić za Sport Klub.

Borozan je zbog povrede propustio minulo Evropsko prvenstvo, a u kvalifikacijama za to takmičenje bio je naš ubjedljivo najbolji strijelac.

 

Komentari: 2

Commentator

21. 03. 2018 - 11:40

U čemu je u stvari problem, ako izuzmemo povredu? Da li je možda u pitanju ugovor sa klubom koji mu ne dozvoljava da igra za reprezentaciju? Da li on ne doživljava Crnu Goru kao svoju državu, pa time nema ni potrebu da igra za reprezentaciju? Da li se zamorio od sporta? Zašto se svaki put kad igra reprezentacija sve vrti oko toga hoće li ili neće on da gra?
lolo

24. 03. 2018 - 01:25

Tu su izgleda malo dublji korijeni jer je pukla je tikva odavno. Pojedinacno gledano solidna selekcija, dovoljno de se svaki put kvalifikuje ali.. Nesto je proba nastuknut Sevaljevic poslije one blamaze na evropsko ali se stvorilo nekakvo pravilo ne zamijeranja i tako dok ga neko ne pocne odmotavat.
Novi komentar