Ulazi u staru formu

Đoković: Konačno me ne boli lakat

Najbolji srpski teniser Novak Đoković kaže da, konačno, ne osjeća bol u laktu pred učešće na mastersu u Majamiju. Đoković je u Majamiju slobodan u prvom kolu, a prijavio se i za nastup u dubl konkurenciji i igraće u paru sa saigračem iz reprezentacije Viktorom Troickim.
Objavljeno: 21. 03. 2018 - 13:14 Promjenite veličinu teksta: A A A

Đoković je zbog povrede lakta propustio drugu polovinu prošle godine, sa istim problemom mučio i na startu ove sezone, ali sada ističe da je sve u redu.

"Posljednjih nekoliko dana, nakon duže vremena, skoncentrisan sam samo na igru, a ne na bol u laktu. Prija mi to i osjećam se osvježavajuće. Još nijesam na svom najvišem nivou, ali idem ka tome. To je dobar znak nakon razočaravajućeg perioda", rekao je Đoković u najavi drugog mastersa sezone koji je osvajao šest puta.

Đoković ističe da svakim danom naporno radi kako bi se vratio u staru formu.

"Očigledno je ostao trag na meni što sam dvije godine igrao sa bolom u laktu. Nijesam na optimalnom nivou, ali svaki dan je prilika da napredujem i budem bolji", poručuje Novak.

Đoković je u Majamiju slobodan u prvom kolu, u drugom čeka pobjednika meča Benoa Per (Francuska) i Miša Zverev (Njemačka), dok je u trećoj rundi moguć srpski derbi protiv Filipa Krajinovića.

Pored singla, Đoković se prijavio i za nastup u dubl konkurenciji i igraće u paru sa saigračem iz reprezentacije Viktorom Troickim.

Komentari: 1

Bukovik

21. 03. 2018 - 16:32

Ne prenemaži se kao strina Ikonija! Kod tebe je familijarni problem, žena, tašta, tajo i mama, koji ti ne daju da jedeš normalno, ( kačamak, poparu, gotov, pršutu, žmire, slaninu) nego ti daju samo neke salate i sokove, i uzimaju ti pare! Za tebe je najbolje da pokupiš onih par stotina meleona dolara, nadješ neku novu ( krupniju) dućkicu, ufatiš nogu za Bermuda i tamo živiš srećan sledećih 80 godina!
Novi komentar