DNP odgovorio Markoviću

Neozbiljno izjednačavati Kneževića i Marovića

Nepristojno, neiozbiljno i neodrživo je stavljati u isti koš časnog i dosljednog opozicionara Milana Kneževića i Svetozara Marovića, koji se izgubio u Srbiji kao u Amazoniji, saopšteno je iz DNP-a.
Objavljeno: 21. 03. 2018 - 14:04 Promjenite veličinu teksta: A A A

Iz DNP-a su reagovali na ocjene premijera Duška Markovića, koji je u intervjuu za RTCG rekao da "svako ko krši zakon mora da odgovara".

"Posebno je neuverljiva priča o nedostupnosti Svetozara Marovića, kao i podmukli pokušaj stavljanja znaka jednakosti između Marovića koji je priznao da je na čelu organizovane kriminalne grupe koja je opljačkala stotne miliona i predsjednika DNP-a i člana predsjedništva DF-a Milana Kneževića koji je nepravedno osuđen zato što je sprečavao kršenje zakona i zato što smjelo, častno i otvoreno ukazuje na mnogobrojne zloupotrebe, lopovluke i kriminane aktivnosti organizovani kriminalne grupe čiji je ideolog i podpredsjednik bio Marović", navode iz DNP-a.

Iz ovog političkog saveza navode da je glavni motiv Markovićevog obraćanja naciji "latentno slanje poruka svom partijskom šefu i predsjedničkom kandidatu".

"Nastavak unutar klanovske borbe u DPS-u sinoć je javno demonstriran samoisticanjem integriteta i jasnom porukom da premijer neće dozvoliti Đukanoviću da mu se miješa u ono što su njegove naležnosti. Posebno je jasna Markovićeva poruka da će Đukanović morati da zamrzne partijsku funkciju i da njemu kao zamjeniku predsjednika DPS-a preda na upravljanje partiju i da je to cijena koju će Đukanović morati da plati, kako bi ga Marković potržao na predsjedničkim izborima", saopštio je DNP.

Navode da za tim neće ni biti potrebe "jer će ih zajedno Bojanić politički 'zamrznuti' na predsjedničkim izborima".

Komentari: 8

Mrkvino čedo

21. 03. 2018 - 14:14

Hahaha, a i ovi su mi prepametni. Kažu Marković latentno šalje poruke Đukanoviću. Kao da je Marković sposoban za takvo što.
posljednji kralj škotske

21. 03. 2018 - 14:35

D. Marković bi tebe žednog preko vodeo preveo, ili tebe žednu preko vode preveo ako si ženskog roda. I tebe, a Boga mi I dostinu. Nemoj ga potcjenjivati.
Nick

21. 03. 2018 - 15:00

Potpuno su neuporedivi. Marovic je ozbiljan i vaspitan covjek!
@Nick

21. 03. 2018 - 15:41

Da je Marović ozbiljan i vaspitan čovjek, to nije dokazano, ali da je ozbiljan i vaspitan lupež, to je dokazano! Crna Goro, kako se "smračilo" iznad tebe. Prije stotinu godina, na Cetinju, na Dvorskom trgu, su javno šibikali lupeže, a danas ih u Crnoj Gori slave i poštuju!?
odgovornost je njegova

21. 03. 2018 - 15:09

Logicno je da Markovic insistira na nekoj autonomiji . Ne moze Mile donositi odluke a on za njih odgovarati.
Ne

21. 03. 2018 - 18:27

Jedan je celav , histrrican a drugi ima kosu i prefrigan je
Beranac za

22. 03. 2018 - 07:25

Srbi u zatvor (Pipun) a Crnogorci ( Marovic ) na slobodi.E,to vam je ta tzv gradjanska drzava.
Nick

22. 03. 2018 - 10:15

Moj Beranac, oboje su Srbi, neka ti demagogija!
Novi komentar