Tači poručio

Nasilje u Skupštini neprihvatljivo, glasajte za demarkaciju

Predsjednik Kosova Hašim Tači osudio je bacanje suzavaca tokom današnje sjednice Skupštine Kosova, gdje se očekivalo da će se glasati za ratifikaciju Nacrta sporazuma o demarkaciji s Crnom Gorom.

Objavljeno: 21. 03. 2018 - 14:14 Promjenite veličinu teksta: A A A

On je pozvao poslanike da glasaju za ovaj sporazum, napomenuvši da taj glas označava slobodno kretanje za građane. Dodao je takođe da je dosta vremena već izgubljeno po ovom pitanju.

"Izgubili smo tri godine lažima i obmanama, ostavljajući Kosovo izolovano. Sada je trenutak istine i odlučivanja. Odluka poslanika za ratifikaciju Nacrta sporazuma o demarkaciji je volja građana koji cijene i žele evropske vrijednosti. Nemojte dozvoliti ničije obmane, posebno ne od onih koji žele da drže Kosovo izolovano i daleko od evropskih vrijednosti” rekao je Tači.

Komentari: 3

Rajko

21. 03. 2018 - 15:13

Ako se ovo učestalo dešava zašto nepretresate poslanike pri ulasku u salu. Ovako mogu dovijeka da odlažu važne skupštinske odluke.
Žika Guslar

21. 03. 2018 - 15:50

Nije ovo suzavac, on je zeznuta rabota po oči i disajne organe. Ovo je prdnjavac. Ili, drugim riječima: podignimo, s ljubavlju, političku cijenu sebi! Sranje u bojama... izglasaćete drugovi, samo uzmite nešto od Zapada.
Od ovih

21. 03. 2018 - 17:22

e srbijanska dinastija poreklom. Isti su, baš šteta što se razdvojiše.
Novi komentar