Smatra da je stranka izabrala pogrešnu stranu

Odbornica Demosa podržala Bojanića

Odbornica Demosa u Skupštini Opštine Budva Dragana Vujović, saopštila je da će na predsjedničkim izborima podržati Mladena Bojanića, a ne Draginju Vuksanović iz SDP-a, kako je odlučila ranije njena partija. 

Objavljeno: 22. 03. 2018 - 19:47 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Kao odbornica Demosa u SO Budva, mogu da stanem iza predsjedničkog kandidata zajedničke opozicije. Za mene, kao iskrenu opozicionarku, pitanje kome pružiti podršku nije uopšte upitno. Naročito sada kada se većinska Crna Gora i cijela opozicija ujedinila oko zajedničkog istupanja na predsjedničkim izborima. To što je moja partija izabrala, po mom mišljenju pogrešnu stranu, nešto je što neće biti predmet mog komentara u ovoj prilici. Svako nosi svoje breme, ali ja protiv sebe i svojih uvjerenja ne mogu, jer sam u politiku ušla radi objedinjavanja, okupljanja i mirenja", navodi ona u saopštenju.

Kako dodaje, Mladen Bojanić je čovjek koji je za sada ostvario jednu veliku pobjedu čim je uspio da pomiri raznoliku opoziciju.

"Koja je nerijetko imala i netrpeljivost između sebe. Neko takav će sa pozicije predsjednika Crne Gore, sigurno znati nakon trodecenijskog režima da miri i da će se prema svim građanima odnositi na isti način, bez obzira koje su nacionalnosti ili kojoj partiji pripadaju.

Zato je važno da kandidata opozicije na predstojećim izborima podrži cijela opzicija. Uz svo uvažavanje lika i djela drugih opozicionih kandidata, mišljenja sam da je Mladen Bojanić kandidat sa najvećom podrškom građana. Ubijeđena sam da je to ono što će opredijeliti građane Budve i Petrovca da daju doprinos da ostavimo mračnu prošlost iza sebe i sa se okrenemo svijetloj budućnosti", navela je ona.

Komentari: 6

Petar45

22. 03. 2018 - 22:19

Bas cudna odluka jer sam citao saopstenje predsjedniatva Demosa parafraziram , Demos ce podrzati Draginju Vuksanovic eventualno ako bude drugog kruga podezace opozicionog kandidata. E sad sta se motalo u glavi gospodje iz Budve biga pitaj .
lolo

22. 03. 2018 - 23:23

nista osim da se skrene paznja na sebe, diskredituje sef i dobije 2 min vaznosti! Milo ako dobije u prvi krug dobit ce i ovako i onako a ovi ce logicno glasat opozicionoga kandidata u drugi. Ka nasa rabota
cuskija

23. 03. 2018 - 06:50

Zamislite osobe dje daju podrsku drugoj partiji.Kakvi su to odbornici {bravi}dje ne slijede partijski kurs.Velicina i njihov interes je iznad svake partije ,programa,a Bogami i njihovog dostojanstva.Velike ce mase povuc za sobom.
Luka

23. 03. 2018 - 12:09

Mozes ti da podrzavas ali nista tvoja podsrka ne moze doprinijeti Bojanicu, tako da isto mu je podrzala ga ili ne!
Ilija

23. 03. 2018 - 12:10

Sta sad mozes da das podrsku Bojanicu, a neces Draginju kao sto je bilo receno?? Ili je ovo novi rascjeo u DEMOS-u na pomolu !
Dana

23. 03. 2018 - 12:27

Kakav raskol u demosu. Sve vam je jasno kada vidite da se ne slazu.
Novi komentar