Nakon pet godina

Anđela ponovo u dresu Budućnosti

Anđela Bulatović, nakon pet godina, od naredne sezone igraće ponovo u dresu Budućnosti, nezvanično saznaje Arena.
Objavljeno: 28. 03. 2018 - 12:29 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ikona kluba, igračica koja je svoj doprinos unijela u tri evropska trofeja našeg najtrofejnijeg sportskog kluba, kao ostvarena i zrela igračica, blizu je povratka u redove crnogorskog šampiona.

Podgoričanka je u dresu seniorskog tima plavo-bijelih debitovala još 2005. godine, a kao tinejdžerka dočekala trofej Kupa kupova naredne godine.

U sezonama koje su uslijedile bila je jedna od nosilaca igre i u odbrani i napadu, a posebno važnu ulogu imala je u generaciji koja je osvojila Kup kupova 2010. godine.

Najveća radost, trofej Lige šampiona, dosanjan je 2012. godine u Podgorici. Od ljeta 2013. godine nastupala je za ljubljanski Krim, a u prethodne tri i po godine za ruski Rostov i mađarski Erd.

Najveće uspjehe sa reprezentacijom srednji bek dočekala je upravo kao igračica Budućnosti olimpijsko srebro i evropsko zlato 2012. godine.

U klub se Anđela vraća kao izuzetna podrška mladim igračicama koje u Ligi šampiona stasavaju za budućnost crnogorskog rukometa.

Tako će Anđela u timu imati ulogu svojevrsnog mentora na terenu. Jasna je namjera uprave kluba da za narednu sezonu tim koncipira kao okosnicu crnogorske reprezentacije, jer je prije Bulatović, dogovoren povratak reprezentativne golmanke Marine Rajčić iz Meca.

Foto: Delo.sl

Komentari: 0

Novi komentar