Čudan intervju velikog glumca

Šon Pen pod ljekovima za spavanje i sa cigaretom (VIDEO)

Holivudski glumac Šon Pen ne samo da je upalio cigaretu tokom gostovanja u tok šou emisiji Stivena Kolbera, već je odgovarao na pitanja pod dejstvom lijeka za spavanje."Dobro sam", rekao je Pen, kada ga je Kolber na početku intervjua pitao kako je. 
Objavljeno: 28. 03. 2018 - 19:23 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Naslijedili ste malo 'ambijena' koji sam morao sinoć da uzmem zbog crvenih očiju", dodao je.

Kada ga je Kolber pitao kako se Šon Pen na 'ambijenu' razlikuje od Šona Pena koji nije na 'ambijenu', glumac je rekao da u suštini nema razlike.

Kolber mu je zatim ponudio pepeljaru, s obzirom na to da je Pen zapalio cigaretu, prenosi b92.

"Molim te, nemoj više da pušiš. Nije kao da mi smeta, mislim, i moji roditelji su pušili, tako da mi cigarete donose radosna sjećanja na djetinjstvo. Ali, znaš, želimo da još dugo budeš sa nama, a te stvari su loše za tebe", rekao je voditelj.

Penov odgovor na to bio je da "pušenje obezbjeđuje siguran posao onkolozima".

Ipak, glumac je tokom većeg dijela intervjua govorio o svojoj novoj knjizi "Bob Honey Who Just Do Stuff", o prodavcu septičnih tankova koji postaje ubica.

S obzirom na to da je većina izjava na početku emisije bila šaljivog karaktera, Penovi fanovi bili su oduševljeni intervjuom, mada su neki od njih izrazili zabrinutost za njegovo zdravlje, navodeći da se njegov glas trese, i da mu tijelo podrhtava.

 

Komentari: 0

Novi komentar