Bio na Kosovu kad je njegova kancelarija podnijela zahtjev

Hodžaj: Đurić ušao na Kosovo dan prije hapšenja

Zamjenik premijera Kosova Enver Hodžaj izjavio je da je direktor Kancelarije za Kosovo u Vladi Srbije Marko Đurić ušao na Kosovo dan prije nego što je uhapšen i potom deportovan u Srbiju, pišu kosovski mediji.
Objavljeno: 29. 03. 2018 - 11:14 Promjenite veličinu teksta: A A A

Hodžaj je rekao da međunarodni sporazum potpisan u Briselu jasno objašnjava kako i kad se zahtjeva dozvola za posjetu i dodao da je Đurić prekršio zakon.

 

"Đurić je ušao na Kosovo dan ranije, a potom je u međuvremenu pokušavao da dobije dozvolu za posjetu. U trenutku kad je njegova kancelarija podnijela zahtjev, on je već bio na Kosovu", naveo je Hodžaj.

 

Hodžaj je dodao da policijska akcija nije bila uperena protiv srpske zajednice, već pojedinca koji je nezakonito ušao na Kosovo.

 

Hodžaj je rekao da je provokacija i to što je Đurić naveo da je na isti ili sličan način ušao na Kosovo šest ili sedam puta ranije.

 

"Njegova namjera je bila da provocira unutrašnju situaciju na Kosovu", rekao je Hodžaj.

Komentari: 4

Objektivni

29. 03. 2018 - 11:59

Neko onda masno laže . Ili Vučić ili Hodžaj . Razmislite ko je skloniji laganju . A kad shvatite ko je lažov onda vam je jasno i zasto se sve desilo u Kosovskoj Mitrovici .
@

29. 03. 2018 - 17:04

VUCIC LAZE.
ec

30. 03. 2018 - 10:20

Rosuljane kopiljane
Мирослав Ђукић

03. 04. 2018 - 14:44

Логично! Да би био ухапшен, мора прво да тамо дође. Да је дошао тек сутрадан после , не би га ухапсили! Чудо је та логика!
Novi komentar