Uz popust na ulaznice

Aprilski repertoar Gradskog pozorišta Podgorica

Gradsko pozorište, vođeno uspjehom akcije „7 dana mart teatra“ i sa težnjom da popularizuje teatarsku umjetnost u svim slojevima društva, odlučilo je da u aprilu obraduje publiku popustom od 50 odsto na ulaznice za sve predstave sa Večernje scene.
Objavljeno: 03. 04. 2018 - 14:10 Promjenite veličinu teksta: A A A

“Novu akciju realizujemo pod sloganom „Budite uz Gradsko – Pozorište ima prednost“ sa ciljem da omogućimo publici da češće posjećuje pozorište i, naravno, da nam i u proljećnim danima sale budu pune”, navodi se u saopštenju.

Nakon prvoaprilskog igranja predstave “Slasti slave”, repetoarske biće nastavljene u srijedu 4. aprila kada će u Velikoj sali KIC-a „Budo Tomović“, tačno u podne, biti igrana lutkarska predstava „Ružno pače“ (6+) u režiji Jaroslava Antonjuka.

Sala Dodest u utorak 10. aprila, u terminu do 20 sati, rezervisana je za Večernju scenu i „Pogled s mosta“ Artura Milera u režiji Milana Karadžića.

Zatim će predstava „Ljepotica i zvijer“, u režiji Teatra mladih, u petak 13. aprila gostovati u Petrovcu, dok će podgorička publika 20. aprila u Dodestu, u 20 sati, biti u prilici da vidi „Porodične priče“ Biljane Srbljanović, koje je Gradsko pozorište radilo u koprodukciji sa cetinjskim FDU i Teatrom mladih.

Najmlađa publika u subotu 21. aprila, u sali Dodest, u terminu od 12 sati, moći će da vidi novi naslov sa naše Lutkarske scene – „Prodavnica igračaka“ (6+) koju je režirao Jaroslav Antonjuk, a nedjelja 22. april, u isto vrijeme na istom mjestu, rezervisana je za „Čarobni kamen“ (3+) u dramatizaciji i režiji Davora Dragojevića.

Čuvari tvog poštenja“ Borisa Liješevića ansambl Gradskog pozorišta igraće u utorak 24. aprila, u 20 sati, u Velikoj sali KIC-a „Budo Tomović“.

Kraj mjeseca posvećen je najmlađima.

Nova predstava sa Dramske scene za djecu „Modro blago“ (8+) u režiji Staše Koprivice 27. aprila gostovaće pred hercegnovskom publikom, a dan kasnije, 28. aprila, tačno u podne u Dodestu, za podgoričke mališane igraćemo komad „Ah, šta sve mora jadno dijete“ (4+) u režiji Miroslave Mime Janković.

Aprilski repertoar biće završen u nedjelju 29. aprila, takođe u Dodestu, predstavom „Kod Nojeve barke u osam“ (5+) koju je za naše pozorište režirao Robert Walt.

Ulaznice za predstave sa aprilskog repertoara već su u prodaji, a mogu se rezervisati na biletarnici KIC-a „Budo Tomović“ ili pozivom na broj telefona: 020/ 664-237.

Komentari: 0

Novi komentar