Neće štedjeti

Adrijana Lima i ovog ljeta na Svetom Stefanu

Svjetski poznata manekenka i bivša srpska snajka ljetovaće sa porodicom na Svetom Stefanu i dobro će otvoriti novčanik za rekreacije i smještaj.
Objavljeno: 04. 04. 2018 - 13:46 Promjenite veličinu teksta: A A A

Adrijana Lima rezervisala je nekoliko apartmana na Svetom Stefanu gdje u avgustu planira da boravi deset dana s porodicom.

Za svoj boravak odabrala je najluksuzniji smještaj gdje najniža cijena noćenja u ovom periodu godine košta oko 1.800 eura.

Lima je odabrala velelepni apartman za sebe i ćerke, dok će dadilja koja bude boravila sa njima, kao i članovi obezbjeđenja biti smješteni u sobama, a ovo baškarenje će je sve ukupno koštati oko 20.000 eura, piše “Blic”.

“Tokom boravka prošle godine Lima se oduševila Svetim Stefanom, pa je svoj dolazak odlučila da ponovi i ovog ljeta. Već je izvršila rezervaciju za sredinu avgusta, kada će sa ćerkama uživati u Crnoj Gori. Apartman u kojem će boraviti gledaće na more, imaće privatan bazen, a biće opremljen u tradicionalno modernom stilu. Adrijana nije žalila novac za boravak u Crnoj Gori, pa je tako unajmila i omanju jahtu kojom će ići u obilazak ostalih mjesta”, objašnjava izvor upućen u cio slučaj, i dodaje kakve je prohtjeve imala čuvena manekenka.

 

 

Komentari: 3

snajka

04. 04. 2018 - 14:10

Mozda joj priskoci i Jare dvije noci .
Laktoza

04. 04. 2018 - 21:48

Dolazi po porciju sve se zna ...
ne menja lokaciju

05. 04. 2018 - 12:17

Vidis kolko znaci kad ostavis dobar utisak u sobi 25 ?
Novi komentar