Milačić smatra

Neprihvatljivo da Bojanić neće da preispituje članstvo u NATO

Predsjednički kandidat Prave Crne Gore Marko Milačić juče je prvi put napao kandidata većeg dijela opozicije Mladena Bojanića zbog njegovih stavova o NATO.
Objavljeno: 07. 04. 2018 - 06:40 Promjenite veličinu teksta: A A A

- Pitanje NATO-a nije završeno, jer je Crna Gora gurnuta pod tepih tog vojnog saveza, mimo volje većine, zbog Bara i Luke Bar - kazao je Milačić na konvenciji u Baru navodeći da ne odobrava stavove pojedinih opozicionih političara koji su odustali od te velike nacionalne teme. 

Milačić je, kako je saopšteno iz Prave Crne Gore, kazao da mu je neprihvatljiv stav predsjedničkog kandidata Mladena Bojanića, koji je rekao da poštuje činjenicu da je Crna Gora dio NATO alijanse. 

- Sad pitam one koji planiraju da glasaju za njega, možda tu ima i Srba, kako oni reaguju na to? Šta oni misle o tome? Da li će tražiti neko objašnjenje i da li opet zbog navodno nekog višeg cilja da gurnemo najvažnije teme pod tepih - rekao je Milačić. 

On smatra da takav stav Bojanića i drugih političara, dovodi do situacije da taj vojni savez državu gura pod tepih.

Milačić je zajedno sa Bojanićem aktivno kroz pokret Otpor Beznađu učestvovao u anti NATO kampanji u Crnoj Gori.

- Pričali su godinama kako ima važnijih tema, kako treba da govorimo samo o ekonomiji. Tačno je da treba da govorimo o ekonomiji, ali bez ovog ‘samo’. Godine su prolazile i šta smo gurnuli pod tepih? Nijesmo gurnuli NATO pitanje pod tepih, nego smo gurnuli Crnu Goru pod NATO tepih - rekao je Milačić.

On je kazao i to da je Bar epicentar NATO prevare.

- Nalazimo se u epicentru jedne velike prevare, a to je Bar. Oni su nas na silu ugurali u NATO, mimo volje većine upravo zbog Bara, najviše zbog vaše i naše luke i to traje godinama i decenijama. Odavno su oni namjerili ovu luku, čak i više nego čitav ostatak Crne Gore - rekao je Milačić.

Komentari: 7

Sluganski mozgovi

07. 04. 2018 - 07:06

Sluganski, pileći mozgovi navodno projektuju put Crne Gore u njenoj budućnosti.
Putuj ...

07. 04. 2018 - 12:24

Ako si ti plaćen ruskim dolarima da "preispitaš" članstvo Crne Gore u NATO i njen put u EU ... ostali nisu. Da ostanemo vječno u istočnjačkom glibu svađa, razdora i zaostalosti da bi azijatska bratja lakše manipulisala sa nama radi svojih interesaa sa Zapadom. Jer kad si obrazovan i imas bolji standard od onih iz njihovih tajgi, pustinja i tundri onda je to mnogo teže. Pomiri se i ti i tvoji nalogodavci i donori.
Beranac

07. 04. 2018 - 07:36

Tako je Marko prevaranti svi su oni iz Df , Snp i Demokrata za Nato sad su otkrili trtni glagol tebe Marko podrzavaju Beranci i ako imas bolesne ambicije i ti i onaj Dajkovic poznat u narodu kao Dajfon. Jedini ko ima šansunza drugi krug ima harizmu a peceno je čelo ko je školovan je Prof.Dr.Draginja Vuksanovic ! U drugom krugu jedino ona moze da pobjedi Mila , Bojanic je u deugom krugu limitiran i ostaje nanisti broj glasova ostali kandidati nece preci broj potpisa.
Ironija

07. 04. 2018 - 07:51

Milacicu dok cutis zgodan si momak. Kad progovoris tim tvojim piskutavim glasicem i pocnes da pricas ove gluposti - malo je onih koji te moze smatrati za pametnog. Ti si po svojom nesposobnoscu da mislis "kandidat - plavusa" u ovim izborima. Svi vicevi o plavusama su primjenjivi u tvojem slucaju.
Guest_94048

07. 04. 2018 - 12:46

MISLIM DA JE NATO BACIJO OKO NA KRNJU JELU I VELJE DUBOKO.DJE SU RUSI PLANIRALI DA NAPRAVE NAJVECE POMORSKE LUKE NA MEDITERANU
Ćalasan

07. 04. 2018 - 17:19

JOŠ SAMO MALO i Bojanić će u cjelini prihvatiti MILOV PROGRAM. Opsesija vlašću i miris funkcije slabe ljude pretvara u AMEBE!
Trnci u trbuhu

09. 04. 2018 - 00:14

kad vidim Marka Milacica.Lijepo nam bjese u Spuzu a sad me zaboravi.....
Novi komentar