Saslušan osumnjičeni za dvostruko ubistvo u centru Podgorice

Ćetković negira da je učestvovao u likvidaciji Šakovića i Jovanovića

Pritvorenik Dragoljub Ćetković, koji se tereti da je nabavio oružje kojim su ubijeni Miloš Šaković (32) i slučajna žrtva Radivoje Jovanović (41), tvrdi da nema veze sa zločinom, što će, kako je naveo, potvrditi i vještačenje telefona koji su pronađeni kod njega u pritvorskoj sobi.
Objavljeno: 10. 04. 2018 - 07:04 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kod Ćetkovića su pronađena dva telefona, koje, kako tvrdi pred istražiteljima, nije koristio za neko krivično djelo.

Osim Ćetkovića, za dvostruku likvidaciju terete se Kristina Brnović, Predrag i Janko Vukadinović i Marko Jovanović, za kojim je raspisana nacionalna potjernica.

Prema dosadašnjoj istrazi, utvrđeno je da je u likvidaciji Šakovića i Jovanovića učestvovalo sedam osoba. Analizom dokaza i iskaza osumnjičenih, policija i tužilaštvo očekuju da će doći do imena nalogodavca, kao i osobe za koju se vjeruje da je angažovala ekipu za likvidaciju naočigled brojnih građana u samom centru Podgorice.

Istražitelji su uvjereni da će tokom istrage prikupiti dokaze protiv nalogodavca, za kojeg tvrde da je blizak „škaljarskom“ klanu. Marku Jovanoviću je, kako istražitelji sumnjaju, za likvidaciju plaćeno oko 50.000 eura i, prema tvrdnjama izvora bliskih istrazi, novac je stigao upravo od „škaljaraca“.

Opširnije u Pobjedi

Komentari: 0

Novi komentar