Olivera Katarina otkrila da su htjeli da je otruju

Popularna glumica Olivera Katarina ispričala je u emisiji kod Jovane Joksimović i Srđana Predojevića detalj za koji mnogi nisu znali.

Objavljeno: 10. 04. 2018 - 10:58 Promjenite veličinu teksta: A A A
– Sedam dana sam bila na Tari i otrovali su me. U ustima sam imala rane. Nastupila je strašna infekcija da nisam mogla da pjevam. Odveli su me kod ljekara gdje su mi dali razne ljekove da ispiram usta. Ma svašta je tu bilo – rekla je Olivera Katarina. Voditeljka ju je nakon toga upitala da li je na kraju morala da pjeva.
 
 Da, da, pjevala sam – odgovorila je glumica, a kada ju je Jovana upitala zbog čega je tako tužno je objasnila.
 
– Žao mi je što sam morala da prolazim kroz sve to. Neko jednostavno nije želio da pjevam – rekla je glumica.
 
Olivera Katarina se dotakla i teme o odnosu sa Mirom Stupicom za koju kaže da je bila odgovorna što nikada nije odigrala na daskama koje život znače. Prisjetila se i trenutka kada ju je Bekim Fehmiju ošamario na setu filma “Skupljači perja”.
 Ošamario me je tako da sam poletjela preko nekog sanduka, povrijedila sam kičmu – rekla je Olivera Katarina. Priznala je da nikada nije željela da snima nage scene.
 
– To me je nerviralo, bilo je bezobrazno. Nikada im to nisam dopuštala. Danas glumice na to gledaju drugačije, da je to sastavni dio glume. Ali tijelo pripada intimi i intimnom prijatelju sa kojim se dijeli – rekla je glumica u “Jutru”.

Komentari: 5

Guest_56472

10. 04. 2018 - 11:52

NEKAD JE FINO PJEVALA A SAD LOSE PRICA
Мирослав Ђукић

10. 04. 2018 - 11:55

Дивна, предивна особа и велика уметница!
Mišo

10. 04. 2018 - 14:46

Ova spada u grupu srpskih estradnih ličnosti koju su "svi uvek mrzeli i spoticali pa zato nije poletela koliko je trebalo". Ako je od Bekima dobila šamarčinu, nije džabe. Mezimče komunističkih vlasti, žena poznatog komunističkog funkcionera, a svi je mrzeli. Potpuno nema kontakt sa realnošću. U stvari potpuno je suprotno. Bez obzira na odsustvo talenta bila je privilegovana. Pošto je vreme stavilo na zasluženo mesto na dnu drugoligaške tabele, kuka i krivi druge. Slična je i Eva Ras. Glumi na nivou netalentovanog amatera II lige, gurali je prema vrhu koliko god su mogli, a ona danas krivi komunistički režim za nešto. Takvog glimačkog taloga ima Srbija dosta.
Skupljači perja

10. 04. 2018 - 14:49

Mira Stupica je bila umjetnica i dama, Bekim veliki glumac. Oliveri hirovitoj i neskromnoj nije bilo mjesto na daskama koje život znače. Dovoljna joj je estrada.
vinetu

10. 04. 2018 - 14:58

Bila je najljepša žena Beograda.
Novi komentar