Nikšić

Za krađe osumnjičeni Striković, Jovanović, Koprivica i Vujović

Policijski službenici Centra bezbjednosti Nikšić, preduzimajući planske aktivnosti na otkrivanju, rasvjetljavanju i dokazivanju krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta, rasvijetlili su i nadležnom tužilaštvu procesuirali četiri osobe zbog krivičnih djela krađa i teška krađa.
Objavljeno: 10. 04. 2018 - 12:09 Promjenite veličinu teksta: A A A

Oni su 17. marta lišili slobode Krsta Vujovića (32) zbog provale u diskont pića „Pčelica“ koji se nalazi u Ulici Vuka Karadžića. U neposrednoj Vujovićevoj blizini pronašli su tri prohromska bureta za pivo koje je otuđio, oduzeli mu ih i vratili vlasniku. Osumnjičeni je sproveden na dalju nadležnost zbog krivičnog djela teška krađa.

Aleksandar Striković (42) osumnjičen je da je 25. februara sa parking prostora MC Nikšić otuđio pmv marke „Golf II“ registarskih oznaka „HN-AK-860“. Prilikom obavljenog razgovora u prostorijama CB Nikšić on je priznao izvršenje krivičnog djela koje mu se stavlja na teret. Striković je sproveden na dalju nadležnost, a protiv njega je podnesena krivična prijava zbog djela teška krađa. Nikšićka policija je otuđeni automobil pronašla na otpadu sekundarnih sirovina“SS Alga“ i vratila vlasniku.

Miljan Jovanović (29) osumnjićen je da je 14. marta iz Opšte bolnice Nikšić otuđio novčanik sa ličnim dokumentima i novcem u iznosu od oko 115 eura. On je takođe priznao izvršenje krivičnog djela krađa, nakon čega je sproveden na dalju nadležnost, a protiv njega podnesena krivična prijava. Novčanik je pronađen i vraćen vlasnici.

Marko Koprivica (19) osumnjičen je da je 29. januara sa igrališta OŠ „Braća Labudović“ otuđio mobilni telefon marke „Samsung Galaxy A5“. Nakon što je priznao krivično djelo krađa, Koprivica je sproveden na dalju nadležnost i protiv njega je podnesena krivična prijava, a mobilni telefon je pronađen i vraćen vlasniku.

Komentari: 0

Novi komentar