Dejli Telegraf piše

Britanske podmornice poslate ka Siriji, napad se očekuje sjutra veče?

Prema podacima britanskog lista "Dejli Telegraf", britanskim podmornicama naređeno je da se pokrenu ka dometu za raketne udar na Siriju, pošto se napad Amerike i njenih saveznika protiv režima Bašara el Asada očekuju već u četvrtak uveče.
Objavljeno: 11. 04. 2018 - 23:12 Promjenite veličinu teksta: A A A

Podmornice iz Velike Britanije poslate su na liniju sa koje mogu da se lansiraju krstareće rakete za vazdušne udare na snage lojalne Asadu u Siriji.

Naredbu je navodno izdala premijerka Velike Britanije Tereza Mej, koja je pozvala svoje ministre na hitan sastanak kako bi razgovarali o tome kako će Britanija odgovoriti na hemijski napad prošlog vikenda u Dumi.

Prethodno je BBC javio da je Mej donijela odluku da bez odobrenja Parlamenta odobri učešće Velike Britanije u vojnim operacijama kao odgovor na navodni napad hemijskim oružjem u Siriji tokom vikenda.

Komentari: 4

Long live the UK !!!

12. 04. 2018 - 03:00

Support to the British allies !!
+

12. 04. 2018 - 07:40

Velika Britanija je prva stala uz Crnu Goru kad su Rusi i njihovi agenti pokusali da naprave drzavni udar i uzasno krvoprolice i ubiju Mila Djukanovica. Ne Njemacka ili bilo ko drugi nego Velika Britanija! To se mora pamtiti!
3 x URA dlja Ruskije

12. 04. 2018 - 11:24

Ja se nadam da ce Ruskije poseban akcenat staviti na Britance posto su mlogo lajali u zadnje vrijeme
iz iste kuhinje

12. 04. 2018 - 12:41

U pravu si da su laznu pricu o " udaru sa prackom " isfabrikovale britanske sluzbe i angazovali statiste Cetalja i Joksima .
Novi komentar