Zabjelo

Oborio stubiće i produžio kao da se ništa nije desilo

Neimovno je da je saobraćajna nekultura u Glavnom gradu i dalje na visokom nivou, ali je teško za povjerovati da je pojedinim vozačima obaranje stubića sasvim normalna stvar.
Objavljeno: 13. 04. 2018 - 11:10 Promjenite veličinu teksta: A A A

Nije rijetkost da u Podgorici neko od vozača zbog nepažnje ili stanja koje utiče na motoriku obori zaštitne stubiće ili napravi neki drugi prekršaj. Ipak ne gleda se često da vozač u toj situaciji produži kao da je to sasvim normalna stvar.

Takav scenario odigrao se juče na Zabjelu. Kako građani javljaju, vozač automobila marke Citroen je proletio preko desetak stubića kod Hemomonta nakon čega se uputio prema zabjelskoj Vektri, gdje se na kraju i zaustavio.

(foto: Podgoricki vremeplov)

Komentari: 4

Od JADRANA do SJEVERA

13. 04. 2018 - 11:25

Saobraćajna kultura PODGORIČKIH vozača podsjeća me na TURSKU osamdesetih godina proslog vijeka,, Da bi jasnije bilo samo posmatrajte na KRUŽNI TOK kod AYLAS CAPITAL kako voze i kako poznaju pravila saobracaja ,
ulicni rat

13. 04. 2018 - 16:50

Nije samo neznanje u pitanju nego jos i nevjerovatna drskost i bezobzirnost CG vozaca . Veliki broj njih su spremni ubiti drugog ucesnika i pobjeci .
Ma ti si neki fini čoek

13. 04. 2018 - 20:53

Ti da se pitaš sve bi ćetalo. Kruške bi rađale na trešnjama. Nacisti i četnici bi dijelili cvijeće
Kod "Boba"

13. 04. 2018 - 15:26

Čitam tekst i zamišljam: Naš junak se ne bi zaustavio ni tu već mu je recimo motor iz nekih razloga odjednom izgubio na snazi...
Novi komentar