Stav o Čoviću

Dostojanstvo stanuje u junaka, a nesojluk u barabi

Postoji ljudsko biće (valjda), preziva se Čović, koji je dobio najveći budžet u istoriji srpske i ex-YU košarke da se plasira na F4. Tako je doveo igrače iz prvaka Evrope, Fenerbahčea, iz velikog Panatinaikosa i još nekoliko evropskih klubova i par srpskih reprezentativaca. Dao je obećanje da će sve biti njegovo, a onda je nastao karambol. 
Objavljeno: 14. 04. 2018 - 15:47 Promjenite veličinu teksta: A A A

Prvo je izgubio kup Srbije a večeras najvjerovatnije i titulu u ABA ligi i učešće u Euroligi. Davi se u sopstvenim obećanjima, a sada želi da po cijenu raspada najboljeg sportskog projekta u ex-YU, ABA lige koja je još jedina konkurentna liga u bilo kom sportu na Balkanu, metodom psihopate i obrnute psihologije ubijedi Srbiju da "malena" Budućnost ugrožava "veliku" Crvenu Zvijezdu.

Sve to radi iz ličnog interesa jer je uzeo veliki novac, a nije dao ništa, uzeo ga kako neki kažu i za sebe, umjesto za Zvijezdu, i gle čuda neko se drznuo da bude bolji od Zvijezde.

Rekao je danas da je ABA liga, liga protiv srpske košarke. Pazite, ABA liga, gdje je od protoka ka Euroligi od nastanka učešće izborio samo jednom tim van Srbije. Do sada su to bili Partizan i Zvijezda, a taj jedan jedini put u beogradskom finalu Cibona je ustupila učešće Cedeviti.

Kaze Čović da su Podgoričani dočekani gospodski i to na način da članovima uprave ne može da se garantuje bezbjednost i da su morali u drugom meču da izađu prije kraja utakmice, kako bi izvukli žive glave. Obezbjeđenje Čovića je nasrnulo na Gordića a direktor Ilić po direktivi - na Džikića.

O vašem gostoprimstvu znaju već svi, pa se njime nije pohvalio niko sem vas, jadnog i ubogog Čovića. Zla sudbina te namjerila na manjeg, ali jačeg. Na nekog ko ne preza i na one koji su spremni da se tebi i takvima suprotstave.

U svojoj niskosti si se drznuo da direktora KK Budućnost Voli nazoveš piljarem, iako posjeduje kompaniju sa više od 2.116 zaposlenih i tako uvrijedio sve njih. Zamisli svoj jad i bijedu, kad gubiš i plačeš već danima od jednog "piljara". Ko si onda ti Čoviću? Crnogorsko srce i Podgorička publika, pokazali su ti da dostojanstvo stanuje u junaka, a nesojluk u barabi. Za kraj ti ostaje da onu šunku koju si pominjao sam pojedeš, sa sve deklaracijom iz Budućnost Volija.

Autor je urednik novinske agencije Mediapress

Komentari: 4

@

14. 04. 2018 - 19:30

Ja bih upozorio rukovodstvo Buducnosti da su Covic i kompanija skoro 100% potplatile sudije pa unaprijed spremaju ono DRZITE LOPOVA. Ovo je moje iskustvo iz devedesetih jer su ratovi pocinjali tako sto bi Srbi pucali na svoje jedinice a onda optuzili Hrvate i Muslimane za napad. Cudan je to princip budite maksimalno oprezni.
BoscoPg

15. 04. 2018 - 01:19

Kako je Vesna noćas?
Ostao je isti Čovic

15. 04. 2018 - 05:38

Miloševicev ćovjek, kako tad tako i sad veliki nesoj....
Samac 001

15. 04. 2018 - 16:05

Svaka cast za Tekst,a gospodine Covicu izvini sto te je dobila Jedna Podgorica koja je manja od opstine Vracar.IZVINI sto te je pokorio jedan "Piljar" Izvini sto smo Mnogo Jaki
Novi komentar