Marković čestitao košarkašima Budućnost Volija

Vaš istorijski uspjeh putokaz je cijelom crnogorskom društvu

Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je Košarkaškom klubu Budućnost VOLI večerašnju pobjedu u playoffu i osvajanje ovogodišnje ABA lige.
Objavljeno: 14. 04. 2018 - 23:12 Promjenite veličinu teksta: A A A

„Titula regionalnog prvaka u okviru prestižne ABA lige, uspjeh je kojim se ponosi cijela Crna Gora, i koju punog srca slavi svaki pojedinac. Uvjeren sam i da je evropska košarka danas bogatija ne samo za ime naše Budućnosti, već i za cijelu generaciju košarkaša, čija imena zaslužuju poštovanje nacije! Pokazali ste kako se srcem i znanjem bori i pobjeđuje za svoj grad, i za svoju zemlju. Vaš istorijski uspjeh putokaz je cijelom crnogorskom društvu kako se željom, radom i timski postaje dio evropske elite“ – navodi se u čestitki premijera Markovića. Predsjednik Vlade dalje navodi da u ime Vlade i u lično ime sa ponosom čestit uspjeh koji smo čekali više od jedne decenije.

„Uvjeren sam da će pehar koji ste osvojili biti svjetionik i snažan motiv budućim generacijama naših sportista“ – navodi predsjednik Vlade Duško Marković u čestitki košarkašima Budućnost Volija.

Komentari: 5

Cetinje

15. 04. 2018 - 00:02

Ponosni na Buducnost, ponosni na naseg Petra. Prelijepa cestitka Markovica, sramotne Vijesti je ne prenijese.
Leatherface

15. 04. 2018 - 00:18

Pa naravno, što drugo očekivati od Vijesti? Ali će zato objaviti Ćorino (Čovićevo) saopštenje da je i ovo večeras bilo neregularno. Jedna Budućnost je pokazala da se velikim srcem može pobjediti već unaprijed projektovan pobjednik, Crvena Zvezda. Samo naprijed plavi.
Filla

15. 04. 2018 - 01:45

Svaka čast, Petak pobjeda Subota pobjeda Ako Bog da i Nedjelja pobjeda!!! 7 E viva!
Веље Гумно

15. 04. 2018 - 02:52

Потпуно сте у праву, господине Марковићу, да би ваљало треба Срби да воде. Честитке момци, особито гробарима Гордићу, Џикићу и Пајовићу.
mitra

15. 04. 2018 - 12:58

Svaka čast na srčanom navijanju Premijeru!
Novi komentar